Krystal System

2006 áprilisában egy hideg, esős napon Párizsban, a két francia zenész még nem tudhatta hogy az a döntés amit meghozni készülnek, hamarosan átalakítja az életüket. Bonnie és N°7 ekkor döntöttek úgy hogy egyesítik erőiket, és megalakul a KRYSTAL ...

A forró kreatív áramlásuk hamar meghatározta a zenekar profilját, ami nem ismer határokat, nincs tabu, nincs kompromisszum ... tudat alatt egy sötét misztikus irányba fordultak. Folytatás ...


Alkímiájuk a zenei műfajok eklektikus és lendületes kombinációjából áll, ami a sötét elektrótól az indusztriál metálig tart. Kinyitja az elmédet, és megpróbálja elképzeltetni Veled a lehetetlent: megérteni hogy mitől ilyen ez a francia zenekar. Vedd LUSH érzéki hangzását, a BIRTHDAY MASSACRE goth-metál érintésével, és adj hozzá sok kemény gitárriffet a RAMMSTEIN-ből. Mindezeket Bonnie francia, és angol nyelvű kihívó vokálja fűszerezi egy jó adag sötét elektro társaságában.

A nemzetközi 'Cravefest Video Awards 2007' díj elnyerése után adtak jópár koncertet Franciaországban, és Svájcban, majd KRYSTAL SYSTEM -re keresztelve magukat leszerződtek a belga ALFA MATRIX lemezkiadóhoz.

A közelgő bemutatkozó album az 'Undeground' lefedi a sötét elektronika palettáját, fülbemászó női vokállal, dinamikus gitárriffekkel egy teljesen új rockos hangzással. KRYSTAL SYSTEM - ez az új futurisztikus csapat feladja a leckét a sajtónak azzal hogy megnehezíti a zenei besorolást. Elektro metál? Indusztriál rock?

Mindenesetre jól meg fog férni az Alfa Matrix családban a HELALYN FLOWERS, a TAMTRUM, a TRISOMIE 21 és a I:SCINTILLA közt.

 

Members
- Bonnie (Vox, guitars)
- N° 7 (Vox, synths & machines)

Contact
- info@krystal-system.com

Website
- www.krystal-system.com

MySpace
- myspace.com/krystalfoundation

Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu