BioZero

Egyre több figyelemreméltó enekar keresi meg oldalunkat. Most egy venezuelai bandát, a BioZero-t igyekszünk bemutatni új albumuk tükrében. "A zenekar egy egyedi különleges futurisztikus hangzást produkált amiben egyesül az industrial ereje, a techno energiájával, punk-ba való aacute;thajlással. "

BioZero - modern zenei világnézet

logo Biozero blanco.jpg

A vitakedvelő venezuelai banda a BioZero a kísérleti csapásaival, független és észrevehetően -minden más produkciótól különböző - stílusának zenei ajánlatával tűnt fel a köztudatban világban és a venezuelai horizonton.

MJ6.jpg


Az első felvett produkciójuk címe "Psychotic Army".

Jellemezve, egy elektronikus hangzás Technopunk-al ami behatol az industrial Rock és a kasztíliai szövegkörnyezetbe. Eredeti és Aggresszív. A BioZero egy hatalmas energiával teli zenét ajánl főként teátrális, aggresszív és érzéki nőies hanggal dekorálva.


A produkció inden részlete affelé ezet, hogy a ritmikai alapjaiknál egyidőben legyen éles és erőteljes a hangzás. A különleges keveréknek célja, hogy kihangsúlyozza a szöveget és egy Technopunk ízt adjon a produkcióhoz. A komoly munka meghozta gyümölcsét és a zenekar egy egyedi különleges futurisztikus hangzást produkált amiben egyesül az industrial ereje, a techno energiájával, punk-ba való aacute;thajlással.

CD.jpg


A Psychotic Army 11 számból áll össze, melyben a zenekar megvizsgálja és rávilágít különböző aspestusokban a neurózisra, a pszichózisra, a gyötrelmekre az aggresszívitásra és a gyorsuló ndusztriál társadalomra a mai modern világ tükrében. Jelenleg a BioZero egyike a leghallgatottabb venezuellai bandáknak a Myspace-n, melyet rengeteg visszajelzés és kommentár is bizonyít. A korongot mp3 formátumban speicális árért és Luxus CD csomagban is meg lehet venni a zenekar oldalán.

Portada-CD.jpg ejercito.jpg

Track List:


01 Aprenderás

02 Maníacos de fuego

03 Sr. Invertebrado

04 Camino sobre aqua

05 Falsa verdad

06 Caperuta (hallgasd meg!)

07 Todo lo que quiero (hallgasd meg!)

08 Ejército psicótico (hallgasd meg!)

09 The Company

10 Macro esencial

11 Floto en gravedad


Videoklippjük

www.biozero.net


www.myspace.com/biozeroband


Tagok:

Mariajudas: Singer
Daniele: Synts &Sequence
X-Man: Drums

Hozzászólások

2011 június 28. - 00:53  [1]
bioLarzen
 
Haha :) Én jó sokáig "GroundZer0" néven voltam jelen az interneten, ami még egy jó régi együtteskezdeményünk neve lett volna. Aztán, a 9/11 után fokozatosan leszoktam róla, mert elegem volt, hogy mindenki azt hitte, amiatt használom, és váltottam a ma is használt bioLarzenre. Vagyis, ez az együttes kafán ötvözi a két nickemet :D bio

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu