De/Vision - Subkutan

Január 27 -én látott napvilágot a német De/Vision aktuális nagylemeze a "Subkutan", az E-Wave szárnyai alatt.

Ha kíváncsi vagy a tracklistára, egy kis ízelítore az albumból, valamint, egy rajongó véleményére a lemezrol, klikk a továbbra ...

Tracklista:
01. Subtronic (klikk a belehallgatáshoz!)
02. The End (klikk a belehallgatáshoz!)
03. Star-Crossed Lovers (klikk a belehallgatáshoz!)
04. Addict
05. Obey Your Heart
06. No Tomorrow
07. Still Unknown
08. In Dir
09. E-Shock
10. My Own Worst Enemy
11. Not Made Of Gold
12. Summer Sun

Ahogy Orsi látta/hallotta a lemezt:
Szerintem az "Addict" és a "The End" ujjgyakorlat. Akár valamely régebbi albumukról is származhatna. Úgy vagyok ezzel a két dallal,mint a D.M.-féle "Lilian"-nal. Az én szememben hasonlóképpen ujjgyakorlat az is. A pörgos-bulizós "Subtronic",valamint a szintiszta machine-music "E-Shock" teljesen oké. Ugyanúgy az "In Dir" is ,amelynél pozitivum, hogy Steffen végre saját anyanyelvén is énekel. Teljesen rendben van az "Obey Your Heart" és a "My Own..."is, bár ez utóbbi sokkal jobban tetszik. A "Still Unknown"-t energikussága miatt szeretem! Szerintem van a De/Vision-ben valami csak rájuk jellemzo pozitiv energia, amely néhány számukban egyszer csak kirobban. Hogy régebbi számokat is emlitsek pl: Unputdownable, Beside You, We Fly...tonight, Your Hand on My Skin. Talán érted,mire gondolok.
És most jönnek a kedvenceim:
A készülo albumról eloször a "Star-Crossed Lovers"-t hallottam. Beleborzongtam,annyira tetszett! A dinamikája, ahogy csendes, lassú folyóból hirtelen zubogó vizeséssé változik a zene és Steffen drámai erovel belekezd a refrénbe! Huh! Állati! "No Tomorrow" : Légies, törékeny dal. Gyönyöru!
"Not Made of Gold" : Nagyon tetszik!
És végül -de nem utolsó sorban- ott van a szintén éteri "Summer Sun". A következo jutott róla eszembe: napsütésbe fulladt, csendes, nyári késo délutánon a nyitott ablakon beszürodo napfény beragyogja a szobát ... :)

Lényegében tetszik az album,sokat is hallgatom,bár a "6 feet underground" -nak sokszinubb volt a hangzásvilága. Legalábbis én, mint laikus zenerajongó eképp' vélekedek.

Írta: Orsi

Kapcsolódó linkek:
MNS
http://www.devision-music.de/
Foreigner

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu