Namnambulu: Distances – The Black Edition

A NAMNAMBULU-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A Vasi Vallis és az énekes Henrik Iversen alkotta projekt egy stúdiólemezt adott ki (a maxi, és EP lemezek mellett), mielőtt feloszlott volna.
A "Distances" eredeti kiadása elfogyott, a világ minden tájáról érkező rajongói kérések miatt azonban az Infacted Recordings úgy döntött hogy újra kiadja a lemezt 2010-ben.

Az új változat módosított lemezborítóval, és további két számmal tér el az eredeti kiadástól.
Ma a zenekar egykori tagjai külön utakon járnak: Vasi Vallis a FROZEN PLASMA és a REAPER nevű formációkban dolgozik, míg Henrik Iversen egy SONIC DECOY névre hallgató szólóprojektet indított el 2007-ben. (folytatás a továbbra kattintva ...)

Azok számára akik még nem hallották a lemezt, most itt a lehetőség hogy megismerkedjenek azzal az egyik legnagyszerűbb albummal, mely kikerült az elektronikus zenei szcénából az új millennium első tíz évében!

A "Distances" mindent visz! 11 nagyszerű felvétel, csodálatos dallamokkal, érzelmes szövegekkel. Egyaránt megtalálhatók a lemezen gyorsabb és lassabb tempójú, valamint ballada szerű dalok is. Vasi Vallis varázslatos "keze", és Iversen szívszorító hangja, zseniális kombináció. A "Now Or Never" volt az első dal, amit a NAMNAMBULU-tól hallottam, és ez szerelem volt az első hallásra. Nagyon szeretem ezt a dalt, és nálam ez minden idők egyik legnagyobb favoritja.

Az album egy igaz mestermű, és be kell vallanom hogy majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet mikor meghallottam hogy vége a zenekarnak. (...)

Írta: Björn A. (www.blackvector.se)

Artist: Namnambulu
Title: Distances (The Black Edition)
Format: CD
Label: Infacted Recordings
Genre: Futurepop
Release date: July 30, 2010

Tracklist:
01. Memories
02. Beaten
03. Now Or Never
04. Guardian Angel
05. Deception
06. Surviving
07. Hunting
08. Answers
09. Pause
10. Ignorance
11. Apart
12. Memories (Club Mix)
13. Now Or Never (Dopamin Remix)

http://www.namnambulu.com
http://www.blackvector.se


 
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu