A csata elkezdődött. Szavazz a Voyagersre!

Idén tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a német Sonic Seducer Musikmagazin "Battle Of The Bands" tehetségkutató versenye, amely az elmúlt több, mint egy évtizedben a nemzetközi szcéna számos zenekarának elindulását segítette elő, karrierjének fontos állomását jelentette.

A Sonic Seducer Musikmagazin munkatársai és szakmai zsűrije a magyar Voyagers electropop triót is "Porn-Machine" c. szerzeményükkel beválasztotta az első legjobb harminc előadói közé.

A finalisták dalait a magazin decemberi DVD mellékletén és online is elhelyezték. Egy szakértői bizottság tagjaival az Out Of Line, Hardbeat promóció munkatársaival, az AMV Talpa kiadóval karöltve professzionális zenészek és DJ-k válasszák majd ki a TOP 10-es lista összetetelét.

A csata csak most kezdődött el igazán, hiszen közönségszavazatokkal bárki segítheti a zsűrit és természetesen a zenekarokat 2012 január közepéig az lent található webcímen, ahol összeállíthatjuk saját Top 5-ös listánkat. 

A szavazók között a szervezők rengeteg ajándékot sorsolnak majd ki. Egy kis szerencsével, most először talán éppen magyar nyertese lesz ennek a rangos megmérettetésnek. A csata elkezdődött. Szavazz a Voyagersre!

Szavazás: http://www.sonic-seducer.de/


 
"Voyagers zenekarunk múltév novemberében alakult Kun Szilárd, Lipovics Péter zeneszerzőkkel és Josef Stapel dalszerző énekessel. Alapjában véve a synthpop, electropop zenei műfajban képviseltetjük magunkat. Hangzásvilágunkat a kevesebb több elvéhez igazodva alakítjuk ki és egyedi hangmintákkal, textúrákkal tesszük érdekesebbé."



A VOYAGERS honlapja: http://www.voyagers-band.com

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu