FRONT 242 szünet, lemondott fellépések ...

A lemezkiadójának küldött üzenetben jelentette be a FRONT 242, hogy május 1 után (további értesítésig) szünetelteti a fellépéseit. Az üzenet szerint a csapat egy jól megérdemelt szünetet ütemezett be magának.
Ez azonban azt is jelenti hogy a belga zenekar nem lesz ott se az Amphi Festival-on, sem a Noctural Culture Night Festival-on (ezt a csapat meg is erősítette).

Update 2012.01.26.: Black Head Agency Ltd. : " A hírből már hallhattátok, hogy idén a Front 242 csapata az Industrial Boom-ot kitüntetett figyelemmel nem törölte programjából, Budapest lesz a banda élő showinak bizonytalan ideig utolsó állomása; dolgozunk rajta, hogy egy exkluzív és feledhetetlen élmény legyen e fellépés eddig még soha nem látott és hallott elemekkel! "

via: www.side-line.com

 

 

Hozzászólások

2012 január 26. - 10:13  [1]
Pahse Hypothesis
 
Csak remélni tudom,hogy ide azért még eljönnek az üregfiúk,bár a hivatalos honlapjukon a live-fülben március 23.-ra van az utolsó bejegyzett koncerthelyszín: March 23. 2012 Belgium_Charleroi_Coliseum És ha mégsem jönnek,hát lesz még aznap sok csemege az agyamnak.... :) PEACE!!!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu