John The Revelator / Lilian

Régen fordult már elo, hogy dupla A-oldalas kislemezzel örvendeztesse meg rajongóit a depeCHe MODE. Június 5-én azonban, újabb két nagyszeru dal kerül kiadásra - mégpedig, párhuzamosan - a kritikusok által is elismert, és világszerte 2 milliós példányszámban elkelt Playing The Angel albumról.

A két single-re másolt szerzemény közül az egyik a John The Revelator, melyet így jellemzett a The Sun munkatársa: „A John The Revelator nem hasonlítható egy Depeche Mode dalhoz sem - egy nyers, és vadul lükteto, gospel-szeru track.” A másik pedig, a fennkölten fölényes szinti-pop dal, a Lilian, mely szintén az aktuális nagylemez egyik kimagasló felvétele.


A John The Revelator már a Playing The Angel album megjelenése óta a kritikusok egyik kedvence. A Word magazin szerint, egy „lükteto gótikus-gospel, melyhez Anton Corbijn bizonyára rémiszto klipet tudna forgatni, és kislemezre kívánkozik”.

Nos, ami a klipet illeti, ezúttal nem a holland fotográfus állt a kamerák mögé, hanem az osszel megjeleno, Milánóban rögzített koncertfelvételbol kapunk ízelítot.

A John The Revelator / Lilian páros a szokásos 2-track CD, Maxi CD és DVD formátumokban jelenik meg, exkluzív remixekkel, UNKLE tálalásában.



Illusztráció

Íme, a tracklisták:

2-Track CD Single
John The Revelator - Single Version
Lilian - Single Version

CD Maxi Single
John The Revelator - ‘Dave Is In The Disco’ Tiefschwarz Remix
John The Revelator - Murk Mode Remix
John The Revelator - UNKLE Re Construction
John The Revelator - Boosta Club Remix
John The Revelator - Tiefschwarz Dub

DVD Single
John The Revelator - Video
Nothing’s Impossible - Bare
Lilian - Chab Vocal Remix

Idoközben a depeCHe MODE elkezdte tavaszi / nyári turnéját, melynek során június 12-én lépnek fel Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban. A márciusi koncertjüket alapul véve, a fergeteges hangulat garantált!

Egy héttel elotte pedig, a boltokba kerül a John The Revelator, mely „egy elfogulatlan kritika a szervezett vallással szemben”, és egyben „a legjobb track” - az Independent szerint.

a depeCHe MODE hivatalos honlapja: www.depechemode.com

Forrás: Freestate.hu

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu