New Releases - ''Nagy visszatérok'' . . .

Az utóbbi idoben nem gyozzük nézni az internetes honlapokat, és a kiadók oldalait annyi régi kedvencünk tunik fel ismét egy egy új kiadással. Talán már mindrol írtunk korábban is, most egy borítóval is ellátott kis szemezgetés következik a már megjelent, és a megjelenére váró lemezekbol . . .

(bal oldali borító: AND ONE: Military Fashion Show EP)



  1. 1. Military Fashion Show (Club Hit)
  2. 2. Beauty Clown
  3. 3. Computer Star
  4. 4. Military Fashion Show (Naghavi´s Re-Something)
  5. 5. Reklame "So Klingt Liebe"
A nemrég az Out of Line kiadóhoz átigazolt And One elso kislemezének borítójával és számlistájával kezdeném. Május 19.-én látott napvilágot a Military Fashion Show EP, ami egyes rajongók számára nem is biztos, hogy akkora újdonság, mivel a zenekar már játszotta az új számot az Orkus Fesztiválon. Véletlenül én is hozzájutottam egy példányhoz, és széles mosollyal nyugtáztam hallgatás közben, hogy tartják a szintet a legutóbbi Aggressorhoz képest. Az új kislemez dinamikus, eros, és picit sem hazuttolja meg az eddigi And One-t. Szemben más zenakarokkal, akik az új idok szelei miatt hangzást , esetleg stílust váltottak, Steve Naghavi-ék megmaradtak az and one-ra eddig is annyira jellemzo stílusjegyeknél. Bártan mondhatom, hogy ezek után a Body-Pop nagylemez biztos befutónak ígérkezik.


FRONT LINE ASSEMBLY : ARTIFICIAL SOLDIER

Tracklist:
01. Unleashed
02. Low Life
03. Beneath The Rubble
04. Dissension
05. Buried Alive
06. Dopamine
07. Social Enemy
08. Future Fail (Featuring Jean-Luc De Meyer from Front 242, Cobalt 60 and more..)
09. The Storm (Featuring Eskil Simonsson from Covenant)
10. Humanity (World War Three)

Igen, szóval erre azért már vártunk egy ideje páran. Pont ezért féltem ettol kissé jobban, hisz Mr.Leeb az utóbbi idoben okozott nekünk csalódást. A június 20.-án megjeleno nagylemez  már csúszik egy ideje, eloszor márciusra ígérték. Lassan kezdtem szkeptikus lenni, mint a Live DVD-vel, de volt olyan szerencsém, hogy - szintén véletlenül - hozzájutottam a lemezhez így ido elott. Talán mert annyira nem vártam semmit ettol a kiadástól, talán mert tényleg jó, nem tudom, de nekem pozitív a dolog. Kétség kívül felfedezhetoek benne változások az eddigiekhez képest, de mind tudjuk, hogy a FLA egy folyamatosan változó zene. A régi torzított hang, és az effektek, ugyanolyan erovel hatolnak bele agyunkba, mint a korábbi albumokon. Különösen jól sikerültek a közös munkák, a Future Fail és a The Strom.


 LEAETHER STRIP : "Walking On Volcanos" EPCD
Claus Larsen is visszatért idén, mind a Leaether Strippel, mind a Klutae-tal. Ezekrol a visszatérésekrol már megoszlik a nagyközönség vélemény, van akinek tetszik a dolog, vannak akik az új hangzást egyáltalán nem tudják elfogadni. A januárban megjelent After The Devastation nagylemez után itt van most itt egy újabb kiadás, ami junius 23-án kerül ki a nagyvilágba. Az itt felsorolt  három lemez közül ez az ami nekem legkevésbbé nyerte el a tetszésem. Ismét egy lágyabb hangzású LS-rol beszélünk, akárcsak januárban. Viszont az LS változása számomra nem pozitív, mert az a valami látszik eltunni a zenéjébol, amit korábban annyira szerettem. Természetesen maradtak benne tipikus LS effektek, amik nosztalgiázásra késztettek, de se nem lesúlytó, se nem eros, olyan meghallgattuk, és ezt is kipipáltuk a listámon, eltesszük, megvan.
Ebbol a borítóból sajnos nem tudok nagyobbat mutatni, az ALFA-MATRIX csak ekkorát rakott ki, viszont azt is lehetové tette, hogy belehallgassunk a számokba.

U.I.: A vélemény szigorúan szubjektív !!!!!

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu