SP Radio blokk, GODLESS - 2006.06.06.

 

Mostanában egyre többet vagyunk szem- és fültanúi annak, hogy ha valaki nem ért egyet a jelenlegi amerikai vezetéssel, az keményen el van nyomva, be van tiltva, és ehhez hasonló nem egészen tisztességes eszközök . . .

Hogy ezt most miért, katt a Tovább-ra és megtudod . . .

Nemrég találtunk rá ugyanis egy cikkre, - amely bár kissé régebbi keletu, - mindenképpen érdemes arra, hogy foglalkozzunk vele. Egy bizonyos Daryl Mason arra hívja fel a rádiósok figyelmét, hogy létezik egy Skinny Puppy nevu zenekar, aki a 2004-2005-ös turnéja során többször is rossz színben tunteti fel George W. Bush amerikai elnököt. Sot arra vetemedik, hogy egy performansz segítségével olyan iraki terroristákhoz hasonlítja az elnököt és Cheney-t, akik épp lefejeznek egy áldozatot. Ezért tiszteletteljesen megkéri a rádiókat, hogy bojkottálják az együttes The Greather Wrong of The Right címu albumát. továbbá mintegy fenyegetésként közli, hogy amennyiben ennek a felkérésnek nem tesznek elegek, azon rádióállomásoknak további anyagi büntetést fog maga után vonni ez a "lázadás".
Késobb Nivek oGre ezt csak annyival kommentelte, hogy számukra csak reklám, sokkal jobban fogyott az új The Greater Wrong Of the Right Live DVD és a lemez is.



No de ezt csak így bevezetésképpen, ami miatt ez a cikk megíródott az tulajdonképpen az, hogy most hasonló szituációban van egy amerikai srác, Drew Stepek.
Az ateista írópalánta egy ideje már postolgat egy saját oldalra, a www.godless.com -ra. Mindenféle saját tapasztalaton alapuló filozófiai eszmefuttatás van ott, kezdve a bolímiáról, mint választható betegségrol, egésznen az egyén önpusztításáig. Nemrég úgy döntött mindezen dolgokat könyv formájában is összegyujti. A könyvben is hasonló témákkal foglalkozik, és olyanokkal, mint például Isten halála a mi társadalmunkban, stb . . .
A könyv címe természetesen Godless, amit már 2001 óta lefoglalt. A könyvet stílusosan 2006.06.06.-án szerette volna megjelentetni. Nos ez a könyv valószínuleg szintén nem tetszett a fentebbvalóknak, mivel egészen véletlen a semmibol elokerült egy ugyanilyen címu könyv, ugyanezzel a megjelenési dátummal egy bizonyos Ann Coulter jobboldali-keresztény íróno tollából származik. A bestseller könyveket kiadó íróno politikai uszító könyveket ír. Azt hiszem innentol már mindenkinek világos mi is a történet lényege . . .
Drew arra kér mindenkit , hogy juttasák el az igazságot minél több emberhez, minszerint az o Godless címu könyve az eredeti. Az írást már most olyan emberek és site-ok támogatják, mint Al Jourgensen és a www.ministrymusic.org . A Link gyujteményben sok további hasonló zenekari honlapot találhattok még, köztük a www.skinnypuppy.hu -is . . . .

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu