Machinemusic a Myspacen..Zenekar ajánlók

A Machine Music is képviselteti magát a Myspacen, köztudott, hogy ez a "barátkereso"számos teret nyit a zenekaroknak, klubboknak, magazinoknak és rajongóknaka kölcsönös kommunikálásra és promotálásra.
A továbbiakban igyekszünk egy-két kevésbé ismert ám figyelemre mélto zenekar bemutatását leírni.

Zenekar körkép: Y-LUK-O, System Syn, Grendel
folytatás...


A Machine Music Myspace oldala itt megtekintheto:



Egyre több zenekar csinál hivatalos Myspace oldalt, hogy minél több emberhez juttassák el zenéiket, illetve, hogy naprakész friss információkat postolhassanak rajongóik felé.
Az oldalon fel lehet venni zenekarokat, különféle embereket barátnak, lehet nekik képes kommentet és üzenetet küldeni. Ezenkívül minden zenekartól meghallgatható és profilhoz adható számok vannak fenn. Érdemes ide regisztrálni. Jó szórakozást mindenkinek!

Néhány zenekar a Myspacen....

A neves nagy zenekarok, mint a Nitzer Ebb, a Ministry, a KMFDM, a VNV Nation, az In Strict Confidence, a Hocico, a Wumpscut, a Suicide Commando, a Combichrist, az Einsturzende Neubauten, a Young Gods, Dirk Ivens, stb..számos kisebb, vagy kevésbé ismert zenekar is megtalálható a világ minden tájáról.

Y-LUK-O
Chicago
Industrial / Electronica / Experimental

Az Industrial, az electro és az experimental zene által inspirált project 2000-ben alakult Londonban. A két alapító tag: Leonardo von Leibnitz és Yluko mellé 2003-ban csatlakozott Siegfried Grampe. 2001-be adták ki debutáló albumukat a frankfurti bázisú Sonic-X-nél. Nagy figyelmet keltett a kollégák a média és a közönség körében is.

2002-ben kiadták második albumukat a Kerion Celsi-t . A Front 242, az In the Nursery és a Kirlian Camera tiszteletüket és támogatásukat adták az albumhoz.

2003-ban túrnéztak együtt a Kiew-el eloszor Németországban. Live demonstrációjuk, multimédia show-al kivetítovel, élo dobbal és performansszal növelte rajongó táborát. 2004-ben nagy sikerrel túrnéztak USA szerte.



2005 áprilisában kiadtak egy teljes albumot Elektrizitätswerk néven, majd egy EP-t a Resistance-t novemberben. Mindkét lemez nagy sikert aratott.

Kemény ütemek, suru stílusváltások, érdekes zene, élvezetes.

A Zenekar Myspace oldalán belehallgathatunk 3 számukba és egy remixbe.

tagok:

Yluko: Vocals, Guitars and Programing
Leo: Sound-design, Composition, Vocals and Production.
Siggi: Lead-guitars and Backing Vocals

Hivatalos oldaluk


SYSTEM SYN

USA
Industrial/gothic/alternative



1997-ben kezdett el zenét írni és eloadni Clint Carney, System Syn néven.
Az elso 7 évben saját kiadásban kiadtak 5 teljes albumot és 3 EP-t, több mint 15 számot remixeltek top elektronikus eloadóknak különbözo válogatáslemezeken és írtak filmzenét is. A kiadók érdeklodését felkeltette 2004-ben és az amerikai Sector 9 Studio és az európai Out of Line kiadó adta ki elso nemzetközi albumukat a Premeditated-et.
Olyan neves eloadókkal léptek fel színpadon mint Daniel Ash (Love and Rockets), Bauhaus, Red Flag, Seabound, Stormken és az Informatik. 2004-ben észak-amerikai turnéra indultak az Imperative Reaction-el. 2004 novemberében felléptek a kiadójuk által rendezett Out of Line fesztiválon Németországban a Hocico, az Icon of Coil, a God Module és a Spetznatz társaságában.

2005-ben átmentek a Metropolis Recordshoz ahol kiadták a Postcript-et.

tagok:
Clint Carney (all studio music / vocals / lyrics)
Atom Strange (live synthesizers)
Jake Strange (live guitar / live backing vocals)

A zenekar Myspace oldalán 4 nótába tekinthetünk bele.

Emocionális elektronikus zene, dallamos, kellemes. Abszolút hallgatható.

Hivatalos oldaluk



Grendel

Hollandia
Industrial / Electronica / Electro



A zenekar 1997-ben indult sokféle néven, végül ez maradt a végleges név. Ami eredetileg egy mitológiai történetbol a Beouwulf-ból lett. A mesében a szörnyeteg Grendel aki a közeli faluba csábította az embereket és elvitte oket a mocsár fenekére ahol vízbefolytotta oket.
2000-ben adták ki elso demo CD-jüket a Inhumane Amusement-et. Rövid ido alatt számos helyen kezdték el játszani számaikat Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban és Németországban is. Nemsokára a német kiadó a NoiTekk (a Black Rain egy aldivíziója) fülébe jutott és azonnal leszerzodtették oket. Újra maszterelték és ú designt kapott.

Ezután adták az End of Ages EP -jüket 2002-ben, olyan remixekkel, mint a Feindflug, Arzt+Pfusch és a God Module. A liberális szellemu eredeti hangszereléssel, zavaros samplerrel, kemény EBM struktúrával a lemez nagyszeru reakciót váltott ki mind a médiából és mind a közönségbol.
2003-ban jelent meg Prescription : Medicide címu albumuk. Ezzel szintén nagy sikereket aradtak. Számos albumkritikát írtak róluk. A hónap lemeze lett a Zillo és az Orkus magazinban, magas pozíciót értek el több underground chart-on világszerte, és elso helyen álltak a holland underground toplisták élén is. Legutolsó EP-jük Soilbleed névre hallgat, melyen szerepel egy Agonoize mix és egy Obszön Geschöpf remix valamint egy Ordo Rosarius Equilibrio közös szám is. Fényes jövo áll elottük.

Az elektronikus ütemek mellett az industrial hangzás dominál. Érdemes meghallgatni.

Hangzásuk saját megítélésük szerint:
Leaether Strip, Wumpscut, Suicide Commando, Front Line Assembly, Hocico, Infact, Tactical Sekt, Aslan Faction..


My space oldalukon 3 számba lehet belehallgatni.

tagok:
[VLRK] - Vocals // synthesis // programming // sampling

 

[M4RC] - Live Drums/percussion + engineering

Hivatalos honlapjuk:

További zenekarok folyt.köv...

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu