SP & Subconscious Studios hírek . . .



Friss hírekkel érkezem egyenesen stúdióból . . . vélhetoen cEvin Key írt egy gyors összefoglalót a friss dolgokról és a tervekrol a
litany fórum New SP album news topikjába Subconscious Studios username alatt .

Az új LP már majdnem készen van. Becslése szerint a keverés 70%-ával végeztek már Ken Marshallal. A borítót Steven R. Gilmore tervezi, a kiadó pedig az SPV. Várhatóan 2007 elején kerül majd a boltokba, és egy nagy turné követi majd a megjelenést .

Rebesgették, hogy lesz egy "titkos" koncert Halloweenkor. Ezt nem tagadják egyelore.

Beszélnek arról is, hogy a Subconscious egy VAULT 2 sorozat kiadását tervezi, ami szintén valós állítás. Most dolgoznak rajta, szóval figyeljetek, mert ez a limitált kiadású sorozat jópár "kincset" fog tartalmazni, és egy új Download LP is várható most osszel vagy télen.
Az is igaz, hogy ha van olyan los angelesi filmszakos diák, aki szeretné a Subconscious Studios-nál végezni a szakmai gyakorlatát, az keressen meg oket a  címen.
Szeretnének továbbá a temérdek archív videófelvételükbol egy CD/DVD-t összeválogatni a VAULT 2 sorozathoz.

A filmesek, játék- és "dance"-cégek számára a Skinny Puppy Production létrehozta a "Scaremeister"-t, egy új céget, ami aláfesto zenék írásával, hangszerkesztéssel, zene-licenszeléssel és remixeléssel fog foglalkozni. A website most készül, és egy jó kis Scaremeister demoszalag is gyártás alatt van már.
Akik szeretnének elore lefoglalni egy VAULT 2 elofizetést, azok írjanak erre a címre: . (ez a sorozat számozott lesz és alá lesz írva)

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu