Mind:State - bbbc2x ( Limited Edition )

Néhány, a közelmúltban napvilágot látott válogatáslemezen történt szerepvállalást és remix munkákat követoen az egyszemélyes svéd projekt, a Mind:State októberben kiadja debütáló kislemezét az Alfa Matrix gondozásában.

Szilárdan a táncolható elektronikus dallamokra támaszkodva alakult ki az a hangzás, amely sokat sejtetoen a VNV Nation, a NamNamBulu és különösképpen az Assemblage 23 irányvonalát követi: melankóliával szott érzelemdús és dallamos elektronikus zene, melyhez párosul Per Holmström vibrálóan komor énekhangja. 

Azáltal, hogy a Mind:State számaiban a sötét dallamvilág és a ritmikus elektronika érzelmes vokálokkal vegyül, egy összetéveszthetetlenül sajátos hangzás kerekedett. Ezenfelül Len Lemeire (Anne Clark, Implant, Unter Null, stb.) belga producerrel közösen sikerült tovább tökéletesíteni a hangzást, és megtalálni a dalok valódi hangulatát, miközben tovább erosítették a bennük rejlo dinamikát.

Ráadásul a Limited Edition Maxi EP számos olyan klubslágert tartalmaz, amelyet a dancefloor jeles képviseloi - Cut.Rate.Box, State Of The Union, Implant és Aural Vampire - gyökeresen átformáltak.


Tracklisting

1. Belief
2. Black Angel
3. Bloodlines
4. Close Your Eyes
5. Black Angel (Cut.Rate.Box Mix)
6. Belief (State Of The Union)
7. Bloodlines (Implant Mix)
8. Close Your Eyes (Aural Vampire Mix) 


Megjelenés idopontja: 2006. október 6.


Forrás:
www.musicnonstop.co.uk

Kapcsolódó linkek:
www.mind-state.com
www.myspace.com/mindstateswe
www.alfa-matrix.com

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu