SPETSNAZ & DIVE Budapesten

Az IPARI SZAKADÁROK és az IZONE INDUSTRIES közös zenei megmozdulásának eredménye az INDUSTRIAL FUSION elnevezésu esemény, melynek kezdete a nyári "nagysikeru" industrial parti volt a Kultiplexben. A nagy gépezet ezzel beindult.


A folytatás kissé váratot magára, de nemrég újra közös munkába fogott a csapat és a BLASPHEMOUS DEPECHE MODE CLUB közremuködésével sikerült elcsábítaniuk Magyarországra a közismert svéd duót, a SPETSNAZ-t egy koncert erejéig. A kéttagú együttes (Pontus Stålberg és Stefan Nilsson) pár éve robbant be a köztudatba – 2001 –ben alakult csapat egybol közkedvelt zenekarrá vált Németországban és számos más országban is. Megbízható Nitzer Ebb hangzást produkáltak elsore igen igényes kivitelben. Azonnal felfigyeltek rájuk, hamar felkerültek a slágerlistákra és bekerültek a klubokba.  Mindenki kíváncsisággal kísérte, hogy  kik is ezek a zenészek, akik most, mikor tombol az electro és a future-pop 100% tiszta EBM-el próbálkoznak. Nem csoda, hisz olyan zenekarok voltak rájuk hatással, mint a Front 242, a Die Krupps, a Nitzer Ebb és a DAF. Az idei fesztiválokon már rengeteg Spetsnaz pólós rajongót láttunk. A nemrég megjelent új albumuk a Totalitär-en pedig már érezni, hogy a zenekar elszakad a kezdetektol és kezdi megtalálni saját stílusát. A duó idén kijött egy új négyszámos limitált single-el, Hardcore Hooligans-al, amit mindössze 1000 példányban fognak értékesíteni. Nálunk sem ismeretlen már a név, számos Dj beválogatja programjába slágereiket.
December 9.-én a koncert elott az Impact Pulse-t láthatjuk, az est folyamán az Ipari Szakadárok (Kraak, sick-ram, U-lab), az iZONE EBM Squad (davina vs tHamas) és vendégként estee, liquid valamint JózanGéza mozgatja majd meg a nagyérdemut.



A zenekarról több információt a honlapjukon lehet találni:


                  A SPETSNAZ KONCERT ELMARAD, BÖVEBB INFO ERROL ITT.


Ezenfelül megrendezésre kerül egy másik koncert is, a DIVE, ami február 10-én lesz látható a Kultiplexben. Dirk Ivens, a már sokak számára ismert eloadómuvész munkássága jelentos az ipari szcénában. Olyan projekteket hozott létre, mint a The Klinik, az Absolute Body Control, a Dive és a Sonar, melyek mindegyike sikeres és meghatározó a mai napig. A belga zenész tiszteloi most éloben is láthatják Dive elnevezésu egyszemélyes formációját Budapesten, hogy strobik segítségével zúzza szét audiális és vizuális érzékszerveinket. Minderrol sok-sok infót található itt:


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu