Hírszeletek

Absurd Minds maxi Nine Inch Nails coverrel
13Th Planet nyeremények
Throbbing Gristle
Reaper vs. Combichrist
Diskonnekted



Absurd Minds
maxi Nine Inch Nails coverrel



"The Cycle" a címe a drezdai dark-electro csapat, az Absurd Minds új maxijának. A 11 számos maxi, csak kiadatlan trackeket tartalmaz ízelítoként az új album elott, valamint a Nine Inch Nails "Hurt" coverjét. 2000 példányos digipacként fog megjelenni novembe 4-én a Scanner kiadásában.

"The Cycle"



Tracklist:

01. The Cycle
02. I Feel Alive
03. Watching Over You
04. Sclerotic (click to listen)
05. Hurt ( NIN Cover )
06. Obituary
07. The Cycle ( Bootstrap Mix )
08. I Feel Alive ( Jones Mix )
09. The Cycle ( Circular Flow Mix by Legacy Of Music )
10. The Cycle ( Force Of The Cyclone Mix by Days Of Fate )
11. The Cycle ( Re-cycle by Vertical State )


13Th Planet nyeremények

A 13th Planet ami Al Jourgensen-ék kiadója egy e-store nyereményjátékot hírdetett, pontosan nemtudtam meg mi a lényege, de nyilván online rendeléssel kapcsolatos,nem közöltek részleteket csak ezt a plakátot a myspace blogjukban, az olalukon egynelore nem találtam semmit,de biztosan hamarosan szolgálnak majd részletekkel is.
Illetve szerintem az a lényege, hogy aki vásárol online store-jukon keresztül az automatikusan részt vesz az ünnepi sorsoláson.



Egyéb hírek is vannak a Ministry táján. Al már stúdióban ül és készíti új és sajnálatos módon egyben legutolsó albumát a "The Last Sucker"-t. Az album körülbelül május 1-re lesz kész és 2007 szeptemberében fogják kiadni.
Reméljük,hogy azért belefér még egy lemezbemutató turné az öreg róka táncrendjébe:-)

A Throbbing Gristle üzenetet küldött a myspace-re, hogy 2007-ben megjelenik egy DVD box setjük, átfogó darab lesz szerintem eddigi munkásságukból. Egyenlore még nincsenek infok.

Reaper vs. Combichrist

Az Infacted Records egyik, mostanában elég favorizált zenekara, a Reaper, , (a görög Vasi Vasilli a Frozen Plasma-ból) a 2007-es Combichrist euróai turnén vendégszerepel. Érdemes lenne elcsípni egy ilyen koncertet.


Diskonnekted



Miután a zenekar befejezett egy csomó remixet, mint pl. a Northbone, i:Scintilla, Blank és Mind:State-nek most teljes erovel az új albumára koncentrál. Ott folytatják ahol a 'Frozen' -t abbahagyták. A belga csapat már bizonyított a Dive vs. Diskonnekted igazán remekre sikeredett. A külömbözo remixek rajta lesznek az új albumukon is. Figyelemre méltó csapat, érdemes odafigyelni rájuk.

Myspace oldaluk






Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu