Industrial Art


Muvészet és zene. Gyakran párosul..Íme néhány a vizuális kínálatból...

A zene önmagában is csodálatos azonban nem csak a fülnek lehet kellemes. A vizualitás épp oly fontos a hallgató számára, legyen szó színpadképrol, megjelenésrol, cd borítókról, artworkrol. Manapság egyre többen élnek a vizuális lehetoséggekkel. Egyre több zenekar növeli varázsát különleges vizuális effektekkel, extrém megjelenéssel, polgárpukkasztó vagy elképeszto borítóval, plakátjaival, flyerjeivel, stb...A rajongók számára ez épp olyan fontos szerintem.Sokszor ihletet ad, kreativítást idéz elo mint egy múzsa. A zene szeretete arra késztethet embereket, hogy alkossanak a szemnek gyönyörködteto vagy meghökkento vizuális képeket. Sokan foglalkoznak a manapság egyre nagyobb számba meno és elterjedo grafikai programokkal. A modern technnika lehetoségek tárházát nyújtja az alkotni vágyó emberek számára. Számtalan effekt, kép, plugin, filter és egyéb grafikai kellék áll rendelkezésünkre. Az alkotás jót tesz a szemnek és a léleknek is, nagy örömet okoz mind a muvész mind a "közönség" számára. Összegyujtöttem pár alkotást, alkotót az industrial muvészet kis világából.

Elsoként a német közkedvelt alkotó Jirko Art wallperseibol csemegéztem párat. Ezek egy részét a Machine Music letöltések szekciójában le lehet tölteni, vagy meglehet tekinteni az oldalán a teljes portfólióját.

































Az Industriarts™ Studio képei szintén figyelemre méltók, tolük is megtalálható pár darab a Letöltéseknél. Foleg flyerek, borítók, stb. találhatóak itt.


























A Rein Norm képei:










CHAD MICHEAL WARD képei, aki mellesleg sok más híres eloadó mellett, a The Gene Generation és a Combichrist képeit is készítette.












folyt köv...



Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu