Megjelenések

Két és fél év után ismét új single-lel jelentkezik az Assemblage 23, amelynek címe Binary lesz, és Európában március 16-án jelenik meg az Accession Records kiadásában. A lemez az alapváltozaton kívül tartalmazni fogja a címadó dal plusz két változatát, köztük a Nerve Filter remixet is, valamint két B-oldalas számot, a Fluorescent Skies-t és a Dirt-öt.


Tracklisting:
1. Binary (album mix)
2. Dirt (b-side)
3. Binary (club mix)
4. Fluorescent Skies (b-side)
5. Binary (nerve filter dub)

Az album európai megjelenésének idopontja április 20.






A :Wumpscut: is új single kiadását tervezi, amelynek címe Goth Census lesz. A várhatóan március 6-án megjeleno kiadványon szerepelni fog két szám, ami helyet kap majd az új albumon, a Body Censuson is, valamint három remix Yedritol, amelybol ketto a You Are A Goth c. számhoz készült. A Body Census március 30-ától lesz beszerezheto a Metropolis Records-on keresztül.





Február 23-án lát napvilágot a régen várt Mind:state album, a Decayed, rebuilt, amely egybol kétféle csomagolásban is megvásárolható lesz, egy normál, illetve egy limitált dupla CD-s kiadásban is. A lemezen helyet kapnak olyan számok, mint a Bounty Hunter vagy a Bloodlines, amelyek eroteljesen EBM irányvonalat képviselnek, sot, a Nothing Remains c. lassú dark nótával a Klinikre jellemzo hangzásvilág is visszaköszön. Az albumot egy energikus svéd dal, Din Värld zárja. A kiadványt színesíti több vendégeloadó szereplése is. Per Holmström a trance-es This Above All c. számban az I:Scintilla énekesnojével, Brittany Bindrimmel énekel egy nagyszeru duettet, míg a Nothing But A Heartbeat c. keményebb, punkosabb számban Chris Koch muködik közre. Az Implant-es Len Lemaire pedig a Confession és a következo club hit, a Black Angel c. dalokban lesz hallható.



Tracklisting:
01. Close Your Eyes
02. Black Angel (album mix)
03. Bounty Hunter
04. This Above All
05. Bloodlines
06. Belief
07. Nothing But A Heartbeat
08. Lifeless
09. Confession
10. Nothing Remains
11. Falling Down
12. Shift
13. Din Värld




Jó hír a svéd szinti-pop formáció, a Michigan rajongóinak, hogy a 2004-ben megjelent Ultimate Sky lemez után az együttes új single és album felvételein dolgozik. A várhatóan márciusban megjeleno single címe The Nomad, míg az albumé Pulse Of Pain lesz.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu