Industrial Perfection & Mythmaker Release

Február az ipari zúzások hónapja, majd minden hétvégére jut egy igazi különlegesség az industrial kedveloi számára. Kezdjük hát egy igazi csemegével, a Skinny Puppy január 29-én megjeleno Mythmaker albumának release partyjával.

Igencsak széles zenei felhozatalban lehet része annak, aki ellátogat február 3-án a Kashmirba. A nagyteremben ezúttal az ipari zajok és gerjedo gitárok veszik át a hatalmat a Depeche Mode felett, persze azért nem teljes mértékben. A Dj-ket (anDonE, csAbbikA) ismerve nem fogják tudni megállni, hogy egy kis elektronikát ne csempésszenek a reszelések közé.


 

A kisteremben pedig az egy éves skinnypuppy.hu selectorgárdája jóvoltából a Skinny Puppy új albuma, a Mythmaker debütál. Méltó környezetet teremtve sideprojecteken (pl.: Cyberaktif, ohGr, aDuck, Download, Hilt, . . . stb), és ritkaságokon keresztül próbáljuk meg feleleveníteni a Skinny Puppy és tagjainak majd teljes munkásságát.

Vendég Ipariszakadárunk, Kraak pedig a közelgo Dive koncertre izzít be minket Dirk Ivens projektjeibol és a belga szintér zenéibol szemezgetve.

Természetesen mindezek mellett nem lesz hiány klasszikus EBM/Industrial slágerekben sem.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu