Machinemusic 2.0


A régi oldal tartalomkezelő rendszere felett kezdett eljárni az idő ... Egyre több hiányossága jött elő, ami miatt úgy éreztük hogy ideje lesz lecserélni.
Mivel az új oldal teljesen más alapokon nyugszik, így nem sikerült a régi oldal felhasználóit átimportálnunk. Ahhoz hogy ismét kihasználd a regisztrált tagság előnyeit, újból regisztrálnod kell.

Az új oldal kialakításakor figyelembe vettük az "előd" hibáit, és az eddigi működés során felmerült igényeket, elvárásokat. Így vannak olyan funkciók, amik nem kerültek átvételre, de vannak olyan új dolgok, amik a régi oldalban nem szepeltek.

Az egyes menüpontokat igyekeztünk áttekinthetőbbé, könnyebben kezelhetővé tenni.

Az oldal működtetéséhez továbbra is keresünk olyan vállalkozó szellemű egyedeket akik rendelkeznek némi szabadidővel, és nyelvtudásukat kamatoztatván ellátnák az oldalt külföldi site ok (Side-Line stb.) híreinek fordításával. Illetve olyan önjelölt vájtfülű zenekritikusokat, akik egy egy új lemezt hallván szívesen megosztanák véleményüket az olvasókkal.

Hozzászólások

2007 szeptember 21. - 19:23  [4]
worker
 
köszi! már ott figyel a netvibeson. :)
2007 szeptember 21. - 16:18  [3]
theborg
 
RSS olvasó beüzemelve
2007 szeptember 19. - 21:33  [2]
theborg
 
szia! igen, az RSS még nem működik, a napokban lesz "beüzemelve".
2007 szeptember 19. - 18:11  [1]
worker
 
az rss csatorna nem működik, legalábbis a netvibes nem fogdja el a shortcutot. egyébként "pofás" lett az új oldal, már ideje volt. legjobban így első blikkre pont az rss feednek örülök . :)

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu