K10: Hat éves az LD50!

KÉK YUK (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)
Nagyterem:
Fellépő: Angelspit (AUS), V.E.N. vs Servo.Hatred
Performance: Art Macabre: They're back! Plastic Savagery
DJ's: d4m4g3, Estee, Hatemachina (F), Liquid, Sis, Nuclear Die
Kisterem DJ's: Bence, Jesper, NINth, Zero

Mértani pontossággal tudjuk megülni az LD50 hatodik születésnapi partyját. Külföldi fellépőnk az ezévi külföldi fesztiválokat egytől egyik meguraló ausztrál cyberpunk-electro duó, az ANGELSPIT, előzenekaruk a versusban fellépő V.E.N. és SERVO.HATRED, valamint fellép They're back! Plastic Savagery c. darabjával az ART MACABRE, klasszikus időket idéző castjával (Emke, Soffy, Susy Omega), mindeközben 10 DJ, merchpult és vigasság hajnalig. (A nagyteremben aggrotech, EBM, electro, futurepop, hard electro, hardtrance, psy, tech, a kisteremben crossover, electro metal, hardcore, numetal, party gothic.)

UPDATE:
Elintéztük a repjegyfoglalást is, úgyhogy most már fixre mondhatjuk, hogy elhozzuk nektek Párizsból HATEMACHINAt is, aki nélkül nem party a party. Már csak azért se hagyjátok ki, mert a hölgy ezzel a szettel mond búcsút a szakmának.
 
 

Hozzászólások

2007 október 26. - 23:13  [1]
meklod
 
"UPDATE: Elintéztük a repjegyfoglalást is, úgyhogy most már fixre mondhatjuk, hogy elhozzuk nektek Párizsból HATEMACHINAt is, aki nélkül nem party a party. Már csak azért se hagyjátok ki, mert a hölgy ezzel a szettel mond búcsút a szakmának. " inkább nem írok semmit... azaz nem szeretnék senkit sem +bántani, de az Angelspit-et eszik '-é' v. isszák? 'vaú'

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu