Headless az Almássyn!

Bő egy hónap múlva ismét egy külföldi zenekar, a Head-less látogat el hozzánk az Almássy Téri Szabadidőközpontba. A Blasphemous Depeche Mode Club és a 101-es Klub közös szervezésének eredménye a május 19.-i buli, ami egyben Ákos afterparty is lesz. Bővebb infóért katt beljebb!

A head-less egy electronic body pop csapat egyenesen az electro egyik "hazájából", Németországból. Tagjai célul tűzték ki maguk elé, hogy kialakítsák saját verziójukat az elektronikus popzenében. Dalaikban a nagyfokú áncolhatóságnak és a kortárs elektronikus hangzásnak tulajdonítanak fontosságot. Zenéjük meghatározása tágabb értelemben többnyire Electro/Futurepop-nak mondható. A 90-es évek végén volt az első zenei próbálkozásuk amikor is úgy döntöttek, hogy zenekart alapítanak. Néhány tagcsere után a végleges felállás 2001- óta:

Rene Hentzschel &ndashvokál, Markus Otto-samples, management, Matthias Marko &ndashbillentyu, háttérvokál.


A frontember és énekes, Rene színpadi előadás módja megcáfolja a statikus synth-show kliséket. 2004-ben a neves magazin, a Sonic Seducer európai gothic és elektronikus zenekaroknak kikiáltott versenyén, a Battle of the Bands-en az 5. helyezést érték el a körülbelüli 500 versenyző közül. Ekkor a zenekar úgy döntött, hogy KOLTRON Stúdió-hoz csatlakozik, ahol kiadták a Ship of Agony EP-jüket. Az lemezt olyan neves előadók mixelték, mint a Colony 5, az Accessory, a Cephalgy és az Assamblage 23. A 2005-ös évben újabb nagyszerű előadók társaságában adtak koncerteket mint a Camouflage, a Mesh vagy a Project Pitchfork. 2006-ban pedig előzenekarként turnéztak a Melotron-al Németországban. Új albumuk a „Rouge et Noir&rdquo2007. február 23-án jelent meg. Kisebb európai turnéjuk keretén belül látogatnak el hozzánk egy minden bizonnyal látványos műsorral. További infót a zenekar oldalán találhattok, valamint a myspace oldalukon bele is hallgathattok a számokba.


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu