Impact Pulse - Optimal Contrast

Advoxya Records News: A magyar munkalkoholisták visszatértek! Minden évben jelentkeznek egy magas kvalitású albummal (vagy épp mint a fő project IMPACT PULSE -EBM. vagy mint a side-project NOTHING NADA -future pop).

A magyar táncolható elektro/indusztriál zászlóvivő duója, Cipree és Gunhead folytatják a csúcsok rohamozását, nem csökkentve a sebességet, gyorslövetű elektro-slágerekkel dolgoznak. Az elmúlt időszakban az IMPACT PULSE zenekar minden lehetséges dolgot megtett, hogy kövesse a szlogent: "Még gyorsabban, magasabban és erőteljesebben" annak érdekében, hogy túlszárnyalják azt a minőséget is, ami az első albumukat jellemezte. És ahogy ezt az album is mutatja - ez könnyedén sikerült nekik.
Nem lehet megkerülni a negyedik számot a vendég énekesnővel (aki nem a NOTHING NADA énekesnője!), ami lehetővé teszi a hallgatónak, hogy lélegzethez jusson a többi szigorú EBM szám forgatagában. Ez az album egyszerűen kötelezően ott kell, hogy legyen minden rajongó gyűjteményében, akit egy kicsit is elbűvölt már a kortárs elektro.
Tracklista belehallgatással beljebb ...

Tracklist:
01. i want you
02. golden zombie
03. till we die
04. i see your love (feat serena gruß)
05. mad hunt
06. impact nation
07. silvervoice
08. new delight (feat der feind)
09. the blinds prayer
10. the flame of passion

ad-hun-18-cd.
out via Advoxya Records May, 23th.

www.advoxya-records.com

www.impactpulse.hu

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu