Nostromo 7 - The Portal EP


Létezik valahol egy átjáró, egy kapu, egy híd vagy ösvény, amely összeköt élőt-élettelent, emberit-emberfelettit, földközelit és idegent. Egy portál, ami ott bujkál mindenhol, mindenkiben. Csak rá kell lelni és kinyitni a kaput, engedni, hogy az alkotás átáramoljon és felszínre jusson valamilyen formában.
A the portal ep és a "dalok" rajta egy ilyen átjárón keresztül érkeztek hozzánk, törtek felszínre valamiféle dalszerű alakot öltve. Az alkotás számunkra mindig is egyfajta misztikum, megmagyarázhatatlan varázslat volt és maradt. Ugyanakkor dalainkban erősen érezhetőek a filmes hatások, szerkezetek. A képek, a filmek mindig is nagy hatással voltak ránk. A tételeinkben, mint a filmekben, gyakran fellelhetőek gyors vágások, zenei váltások akár hangulati, dallami vagy tempóbeli változások. Ehhez pedig szintén kapcsolódik a szöveg néhol narrátoros, elbeszélős világa. Tovább ...

Zenénk, számaink tehát egyfajta rövid filmeknek is tekinthetőek, ahol minden egyes dal egy külön történet, amelynek meghallgatására, "megtekintésére"mindenkit szeretettel meghívunk.(myspace.com/nostromoseven vagy nostromo7.com)
Jelenleg az ep promóciója, kiadók, rádiók, magazinok felkeresése köti le időnk nagy részét, de ezenfelül az élő fellépésekre, valamint egy videoklip elkészítésére is szeretnénk még 2008-ban időt fordítani. Távolabbi terveinkben pedig természetesenúj dalok megalkotása és egy teljes N7 album elkészítése is szerepel.

Üdvözlettel:
Péter és Gábor (Nostromo 7)


Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu