Die Krupps újrakiadások

Az elektronikus zene német úttörője a DIE KRUPPS, ez év augusztusában két klasszikus albumának - "Volle Kraft Voraus" és az "I" - újrakiadásával kedveskedik nekünk, rajongóknak.

A remixelt, újrakiadott "Volle Kraft Voraus" olyan slágereket tartalmaz, mint a "Goldfinger", "Volle Kraft Voraus", "Tod & Teufel" és az elengedhetetlen - később a NITZER EBB el felvett - "Wahre Arbeit Wahrer Lohn". A kiadvány dupla lemezzel készül, melyben az első lemez a remixelt eredeti album lesz, a második lemez pedig az eredeti változatokat tartalmazza, kiegészülve két bónusz számmal. (folyt ...)

A második kiadvány az "I" olyan DIE KRUPPS klasszikusokat tartalmaz mint a "Metal Machine Music", a METALLICA feldolgozás "One", valamint a sláger "Machineries Joy". Ez utóbbi kiadvány két lemeze Atom H mixekkel 'készül' (Atom H a neve Jürgen Engler nyolcvanas években alapított első kiadójának) és az első lemez tartalmaz majd 3 exkluzív mixet is. A második lemez az eredeti lemezt tartalmazza plusz 5 szám demo változatát.

Forrás: SIDE-LINE

Die Krupps "Mabuse" at this year's Wave Gothic Treffen: 

 

Hozzászólások

2008 július 14. - 22:12  [2]
theborg
 
lehet hogy csak a megfelelő 'invitálásra' várnak ... :-)
2008 július 14. - 16:52  [1]
crowi
 
mostanság annyit koncerteznek, jó lenne, ha errefelé is orientálódnának. :) (ellenőrzőszó: ) :DD

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu