Új Depeche Mode lemez, és turné infók ...

Véget ért az új DEPECHE MODE lemez második,  4-hetes felvételi időszaka a stúdióban. A csapat remek hangulatban folytatta a dalok rögzítését. Augusztusban egy hosszabb lélegzetvételű kreatív szünet vár a tagokra. A következő stúdió időszak kezdete valamikor szeptemberre tehető, a helyszín vélhetően Európa. Ha minden a terv szerint halad, októberben már csak a keverési munkálatok lesznek hátra. (folyt ...)

Pár nappal ezelőtt, az IAAM nemzetközi konferenciáján hivatalosan is bejelentették a jövő évi Depeche Mode turnét. A nyári fesztivál / open-air szezonra már ősszel elindulhat a jegyértékesítés. A zenekar még nem szerződött le senkivel, jóllehet több, 3+1 albumra, illetve 10 évre szóló ajánlatot is kaptak.

Forrás: A Magyarországi Depeche Mode Rajongói Klub Hivatalos Honlapja

---

A depeCHe MODE új turnéja 2009 májusában indul dél Európában. Az együttes több európai nyári fesztiválon is fellép majd. Pár nappal ezelőtt egy pozsonyi rendezvényszervező iroda szerződést kötött a dM turné menedzsmentjével a konkrét pozsonyi dátumot és helyszínt (szabadtér) illetően. A pozsonyi koncert rögtön a budapesti buli után fog következni. Bécsi helyszínről egyelőre nincs hír. Prágában egy hónappal később lép fel a csapat.

A dM hasonlóképp szerződött további városokkal, a teljes turné listát jelenleg nem áll módunkban közzétenni. Íme néhány ízelítő:
 
2009. május
Athén, Szófia, Bukarest, Belgrád, Budapest, Pozsony, London
 
2009. június
Werchter, Varsó, Prága, Párizs
 
Megjegyzés: Hírek keringtek a pozsonyi koncert pontos dátumáról. Azóta a dátum megváltozott, hisz a teljes turné tervezés alatt van, tehát még bármi változhat. Az összes dátum pontosításra kerül október 8-án (valószínűleg egy online sajtótájékoztató keretein belül). Ezen dátum előtt hivatalosan nem kerül megerősítésre semmilyen további konkrétum.

Forrás: Freestate

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu