SNOG/THE CRYSTALLINE EFFECT/IMPACT PULSE!!!


Jövőhét kedden ismét Industrial Fusion, ezúttal az Advoxya Records kíséretében három zenekarral a Kék Yukban. Katt beljebb . . .

SNOG / THE CRYSTALLINE EFFECT / IMPACT PULSE

Az Advoxya Records és az Industrial Fusion közös szervezésében a Kék Yukban újabb indusztrial adag a szegecsfejek legnagyobb örömére.

SNOG

A nyolcvanas évek végén alakult ausztrál formációt, a SNOG-ot David Thrussell mind a mai napig hihetetlen egyedi hangzásvilággal viszi.
A kezdetekben az E.B.M. és a synth-pop keveredett a Depeche Mode számaiból vett rengeteg hangmintával, majd később David Linch és a spagetti western filmek zenei hangulatát keverte az elektronikával, mely a tánctéren is megállja a helyét. Így nem véletlen a mai jellemző: ELECTRO COUNTRY, de akár az indusztriális western-nek is titulálhatjuk.
A lemezborítók és a szövegek főleg az utóbbi időben a multielenességet érzékelteti velünk elég vicces formában, mely a 2003-ban kiadott Adventures In Capitalism DVD-n teljesül ki igazán! Kihagyhatatlan!
Természetesen az erre a stílusra jellemző remixekről se feledkezzünk meg, hiszen hihetetlen mennyiségben készültek és egytől-egyig remekművek. Thrussell még a másik formációjával is, a BLACK LUNG-gal is átkevert egy-két számot.

Snog Myspace



The Crystalline Effect

A szintén ausztrál The Crystalline Effect duó saját elmondása szerint zenéjében elektro elemeket ötvöz - EBM-et és trip-hop-ot - női énekhanggal. Egy koncert összehozása elég húzós lehet számukra, hiszen a zeneszerző Pete Crane Londonban, a dalszövegekért felelős énekesnő, Elenor Rayner pedig Melbourne-ben él. Valahogy azért biztosan megoldják a dolgokat, hiszen több albumuk is megjelent, mixeket is készítenek, és Budapesten is felléptek már - akkor a Thai-földről érkezett szintissel trióra bővült a duó. Mindketten nagyon közvetlenek és barátságosak, és amellett hogy rögtön megszerették kis hazánkat, még remek zenét is alkotnak. (tuli írása)

The Crystalline Effect Myspace

The Crystalline Effect Homepage



Impact Pulse

Őket senkinek nem kell bemutatni azt hiszem, a magyar electro zenekar nemrég adta ki második albumát, ami külföldi szinten olyannyira igen sikeresnek bizonyult, hogy a Zillo magazin is cikkezett róla.

Impact Pulse Myspace


2008. augusztus 19., Kedd 21:00

SNOG / THE CRYSTALLINE EFFECT / IMPACT PULSE

KÉK YUK (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)

Fellépők: Snog (AUS), The Crystalline Effect (AUS), Impact Pulse

DJ's: Davina, Kraak

Belépő: 1800 HUF



Hozzászólások

2008 augusztus 13. - 16:53  [1]
meklod
 
naná! :)

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu