SPETSNAZ Update: Front242 jegy sorsolás!

 
Az est folyamán 2 db Front242 belépő is gazdára talál majd a jegytulajdonosok között!!! 
Katt Tovább . . .


Idén igen tevékeny csapatunk még egy külföldi zenekarral szórakoztat titeket ez évben, nem is akárkikkel. A már lassan megszokott helyszínen, a Kék Lyukban ismét két teremben dübörög majd a zene. A nagy teremben a svédek mellett szerephez jut majd az Impact Pulse két tagja – Gunhead & Cipree -, mint Dj, new style EBM-et tol majd az arcotokba még Damilaja, valamint a szokásos hangulatról gondoskodik még az IFusion csapata is: Davina, Kraak, tHamas. Kisteremben a februárban jól bevált páros, Sick-ram és U-lab keveri össze a legkülönfélébb zenei stílusokat.Az est folyamán 2 db Front242 belépő is gazdára talál majd a jegytulajdonosok között!!! 


SPETSNAZ

Azt hiszem a svédeket már nem kell bemutatni senkinek, egyszer majdnem itt voltak, de egy sajnálatos konfliktus után feloszlott a zenekar. Persze mindannyian tudtuk, ez az állapot nem tarthat sokáig. Nem is tartott, fél évvel később ismét együtt zenéltek, azóta próbálják bepótolni azt a bizonyos elmaradt koncertet. Pontus Stålberg és Stefan Nilsson pár éve robbant be a köztudatba – 2001-ben alakult csapat egyből közkedvelt zenekarrá vált Németországban és számos más országban is. Megbízható Nitzer Ebb hangzást produkáltak elsőre igen igényes kivitelben. Azonnal felfigyeltek rájuk, hamar felkerültek a slágerlistákra és bekerültek a klubokba. Mindenki kíváncsisággal kísérte, hogy kik is ezek a zenészek, akik most, mikor tombol az electro és a future-pop 100% tiszta EBM -mel próbálkoznak. Nem csoda, hisz olyan zenekarok voltak rájuk hatással, mint a Front 242, a Die Krupps, a Nitzer Ebb és a DAF. A fesztiválokon is már rengeteg Spetsnaz pólós rajongót láttunk. A nemrég megjelent új albumuk a Deadpan-en pedig már érezni, hogy a zenekar elszakad a kezdetektől és kezdi megtalálni saját stílusát. Nálunk sem ismeretlen már a név, számos Dj beválogatja programjába slágereiket.

Spetsnaz Myspace




2008. október 11., Szombat 21:00

INDUSTRIAL FUSION

KÉK YUK (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)

Fellépő: Spetsnaz (SWE)
DJ's: Damilaja, Davina, Gunhead & Cipree, Kraak, Sick-Ram, Thamas, U-lab
Belépő: 2200 HUF



 

Hozzászólások

2008 október 13. - 20:33  [4]
crowi
 
ez kurva jó koncert volt
2008 október 13. - 10:19  [3]
liquid
 
Jó kis koncsertó volt. :) Spetsnaz: Apathy (live in Budapest, 2008.10.11.) http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44495579 Spetsnaz: Allegiance (live in Budapest, 2008.10.11.) http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44551468
2008 szeptember 17. - 10:04  [2]
meklod
 
miisis :)
2008 szeptember 02. - 09:08  [1]
crowi
 
ottleszünk

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu