:BAHNTIER// - VENAL

A :BAHNTIER// visszatér! Új album októberben!

A februári nagysikerű budapesti fellépés és limitált Roots kislemez megjelentetése után Stefano Rossello, Filippo Corradin és Justin Bennett (Skinny Puppy drumer) elkészítették régóta várt új nagylemezüket. Katt beljebb . . .


A VENAL kimagasló zenészi tehetségük és sokszínű látásmódjuk bizonyítékaként újabb nagy előrelépést jelent a banda életében. Az album zenei palettája a könnyebben befogadható dark slágerektől a kőkemény ebm-en és pszichedelikus zajongásokon át egészen a paranoid atmoszférával terhelt kisérletekig ível. Justin Bennett producerként és Stefano Rossello dalíróként biztos kézzel vezetik a zenekart a fejlôdés útján, stílusokat ötvöző poszt-indusztriális zenéjüket ezúttal is sikeresen emelték magasabb szintre. A VENAL kétségtelenül az év legjobb albumai között tartható számon.

A lemez vendégei William Morrison (American Memory, Ohgr), aki gitárjátékával járult hozzá az összképhez valamint a hírhedt underground festő Saturno Butto, aki a borítón látható festményt készítette.

Az egylemezes verzió mellett a Rustblade korlátozott példányszámú díszdobozban is megjelenteti az albumot. A kézzel írt, számozott dobozok tartalmazzák a VENAL cd-t, egy kislemezt két kiadatlan számmal és egy Ambassador 21 által készített remix-el, egy mini dvd-t a Roots videoklippel és a VENAL trailerrel, egy matricát, egy kitűzőt, két képeslapot és egy posztert.

www.rustblade.com
www.bahntier.com
Bahntier Myspace
wallpapers, flyers

Venal trailer (by CRU www.crustudios.com)

Roots videoclip (by ExtremeVideo www.extremevideo.it)

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu