DOPE STARS INC. Budapesten!!

2008. október 18., Szombat 20:00


DOPE STARS INC.


AVALON MUSIC CLUB (Bp. XV., Késmárk u. 32.)
Fellépők: Dope Stars Inc. (I), Drugzone
DJ: Bence , Belépő: 2800 HUF


A 2003-ban alakult Dope Stars Inc. névre hallgató olasz hármas zenei stílusa nehezen kategorizálható, ugyanis a zenéjükben megtalálhatóak a Rock 'n Roll, electro, goth, punk, pop elemei is egyaránt.
Az egykoron még 4 tagból álló zenekar karrierje szinte egyik percről a másikra a fellegekbe szökött, ugyanis az első számuk (10 000 Watts Of Artifical Pleasures) nyers felvételét az olasz rádiók agyonra játszották, illetve rengeteg kritika, cikk is megjelent a zenekarról.
2005-ben lemezszerződést kötöttek a német Trisol Music Group GmbH-val, akik egy elismert és tisztelt név Dieburg-ban. Olyan ismerttebb zenekarokkal dolgoztak már együtt, mint pl.: London After Midnight, L'Ame Immortelle, Christian Death, Cinema Strange, Sigue Sigue Sputnik, Samsas Traum, Kirlian Camera és Sopor Aeternus, hogy csak néhány nevet említsek.


Első igazán komoly debütlemezük, a Neuromance nagy lépés volt számukra. A lemezt Thomas Rainer(L’Ame Immortelle) a legendás John Fryer producerrel (Nine Inch Nails, Depeche Mode, H.I.M., White Zombie) vették fel és 2005. augusztusában látott napvilágot.
A Neuromance megjelenése után a Dope Stars Inc. aláírt egy szerződést egy európai koncertkörútról a Contra Promotion-nel, mely biztosította a fellépésüket a legfontosabb nyári fesztiválokon, mint a Wave Gotik Treffen, Amphi Festival és a M’era Luna.
(Időközben Brian Wolfram otthagyta a bandát.)
A banda 2006-ban bevonult a Subsound Studio-ba, és felvette az eddigi legjobb lemezüket, a Gigahearts-ot. A producer Victor Love volt, a művészi munka robbanását pedig a digitális álmodozó Grace Khold végezte. A Dope Stars Inc. legújabb albuma (mely már nem mondható annyira újnak) a Gigahearts, 2006 telén jött ki. Az album a TokyoPop és az Adamantium között van valahol.
2007-ben egy kis változáson esett át a zenekar tag ügyileg, ugyanis kilépett a zenekar egyik alapítótagja és dizájn mestere, Grace Khold, majd később Alex Vega is, akik jelenleg közös projecten dolgoznak és rengeteg helyen lépnek fel, mint Dj-k (de szigorúan csak együtt!).
Jelenleg itt tart a zenekar, akiket 2008. október 18-án megnézhettek a budapesti Avalon Clubban!


Jelenlegi Dope Stars Inc.
felállás: Victor Love - Ének, Gitár, Szintetizátorok, Programozás; La Nuit - Gitár; Darin Yevonde - Basszus (beugró tag: Noras)

 

 

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu