Nebula-H: 2008 vs 2009

2008 egy nagyszerű év volt a NEBULA-H számára. A harmadik teljes albumunk megjelenése ("rH") nagyon sok jó reakciót váltott ki!
Köszönjük,hogy ezen album anyagával lehetőségünk volt fellépni néhány érdekes fesztiválon! Sajnos nem tudtunk több fesztiválon fellépni és lemaradtunk egy turnéról is, ami őszre volt tervezve.
Azt tapasztaltuk, hogy néhány úgynevezett "szervező ügynökség" és/vagy "menedzser" nem igazán tudja, mik az olyan értékek, mint a "tisztelet" és "becsület". Túl gyakran érdekeltek a bandákkal való munkában, és mindezt a saját bevételük érdekében. Jobban szeretnénk több olyan koncerten/fesztiválon játszani, ahol olyan emberekkel dolgozhatunk,akik ténylegesen tiszteletben tartanak bennünket és akik szeretik a zenénket! (folyt. beljebb)

2009 még 'ismeretlen pálya' a számunkra. Kapcsolatban vagyunk néhány érdeklődő emberrel, akik nagy fesztiválok szervezésében vesznek részt... tehát reméljük, hogy sikerül megszervezni pár fellépést 2009 elejére. Ezután új anyagon dolgozunk - úgy tervezzük, rajta leszünk a következőnek megjelenő válogatások valamelyikén - és legelőször is elfogadtunk egy felkérést, hogy együtt dolgozzunk egy nemzetközileg elismert EBM bandával. Egyéb részletekkel később szolgálunk.

Végül, de nem utolsó sorban, 2009 a különböző új projektek éve lesz! Mika még dolgozik egy új albumon a This Morn'Omnia számára (+ próbál más side-projekteket is megjelentetni a színen), mialatt Noa és Deranged Psyche az új projektjükre fognak koncentrálni ( EX ES). Az EX ES egyik első dala ("Access To The EX ES") az Alfa-Matrixnál megjelenő "Endzeit Bunkertracks Act 4" című válogatáson lesz hallható.

Forrás: nebula-h myspace

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu