Cesium 137 - Identity

A CESIUM 137 sokféle különböző énekhangzáson  és producerrel dolgozik a soron következő albumán, amelynek tervezett címe "Identity". Tom Shear, Ted Phelps és Dave Dutton irányítja ennek az új hangzásnak a kialakítását.

A CESIUM 137 elsőnek Tom Sheart (ASSEMBLAGE 23) kérte fel, hogy segítse ki őket a vokáloknál. Ez nem az első alkalom, hogy a két banda összefogott, hiszen Shear segédkezett az első CESIUM 137 demo, a "The Art Of Controlling & Composing" elkészítésénél is, valamint csinált egy remixet az egyik korai számukra, a 'Language Without Lies"-ra, amely a "The Fall" kislemezükön szerepelt. (folyt. beljebb)

Visszatérve az alkotó folyamatra, Ted Phelps (IMPERATIVE REACTION) a vokálok csiszolásán dolgozik. Ted már dolgozott a CESIUM 137-el különböző szerepkörökben a "Luminous" Ep-jük óta; mint keverés-irányító, remixkészítő és vokalista( az "Intelligent Design" albumon).
 
Egy igazán új csavart adva a mixhez, Dave Dutton (genCAB) összefogott Isaac-al és bepattant a produceri székbe. A duó egy egyedien kreatív hangot ütött meg már korábban is a genCAB "II Transmuter" albumán a Hive/The Swarm records-nál, aminek Isaac volt a társproducere. Azt remélik, hogy elkapják újra azt a momentumot, és belepumpálhatják az "Identity"-be.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu