Rövidhírek 2009/6

- Tavaszra RED FLAG lemez új kiadónál
- Első videoklipp: AESTHETIC PERFECTION
- CLIENT wallpaper
- M'era Luna 2009 lineup
- Újabb FROZEN PLAZMA single
- MINISTRY: utolsó kiadvány
- DIN[A]TOD: Westwerk album márciusra
- Disztibútorok, lemezkiadók kerestetnek: NITZER
  EBB

TAVASZRA RED FLAG LEMEZ ÚJ KIADÓNÁL

A RED FLAG leigazolt a texasi bázisú Sigsaly Transmissions -hoz. A zenekar jelenleg egy teljesen új anyagon dolgozik, melynek kiadását 2009 tavaszának végére tervezik.
A RED FLAG karrierje 1989 -ben kezdődött a "Naive Art" megjelenésével.
Néhány kislemez erről az albumról, egyenesen a US Billboard Hot Dance Music/Club Play slágerlisták elején landolt. Ilyenek a "Russian Radio" a 11. hellyel, és az "If I Ever" a 12. hellyel. Mark Reynolds 2003-as halála után a zenekar egy hosszabb szünetet tartott, de 2007-ben Chris Reynolds egy sötétebb, keményebb hangzással újra életre hívta a zenekart.

www.redflag.org
www.myspace.com/redflagfans

 



----------

ELSŐ VIDEOKLIPP: AESTHETIC PERFECTION

Elkészült az Aesthetic Perfection első videoklippje, a "The Great Depression" -höz. A videot 2008 szeptemberében rögzítették Berlinben, és remek példa arra hogy nem kell kemény pénzeket költeni egy forgatásra, alacsony költségvetésből is lehet izgalmas klippet készíteni.

 http://www.aesthetic-perfection.net
 http://www.myspace.com/closetohuman

 


 ----------

CLIENT WALLPAPER


Az Out Of Line kiadó jóvoltából bővült a galériánk egy Client - 2009 februári naptárként funkcionáló - háttérképpel. :)

http://www.machinemusic.hu/index.php?base=media




----------

 

M'ERA LUNA 2009 LINEUP

Szépen gyűlnek a nevek a 2009-es M'era Luna fellépőinek listáján. Az eddigi lineup a következőképp néz ki: THE PRODIGY | NIGHTWISH | APOCALYPTICA | SUBWAY TO SALLY | PETER HEPPNER | ALEXANDER VELJANOV | THE CRÜXSHADOWS | OOMPH! | DIE APOKALYPTISCHEN REITER | ZERAPHINE | UNTOTEN | SCHELMISH | SITD | GRENDEL | ASHBURY HEIGHTS | FROZEN PLASMA | TYSKE LUDDER ...

http://www.fkpscorpio.com/meraluna/

----------

ÚJABB FROZEN PLAZMA SINGLE

A "Tanz die Revolution" lemez sikerén felbuzdulva, a FROZEN PLAZMA egy újabb single megjelentetését tervezi még a második nagylemez piacra kerülése előtt. Az ismét 1000 darabra limitált kiadvány neve "Earthling" lesz.

www.infacted-recordings.com




----------

MINISTRY: UTOLSÓ KIADVÁNY

Március 27-én jelenik meg a legendás MINISTRY utolsó kiadványa egy koncert DVD formájában. A lemezt az "Adios, Putas Madres" névre keresztelt turné európai, és amerikai állomásain rögzített dalai alkotják.

Tracklista:
1. Let's Go
2. Watch Yourself
3. Life Is Good
4. The Dick Song
5. The Last Sucker
6. No W
7. Waiting
8. Worthless
9. Wrong
10. Rio Grande Blood
11. Senor Peligro
12. LiesLiesLies
13. Khyber Pass

www.myspace.com/ministrymusic

----------

DIN[A]TOD: WESTWERK ALBUM MÁRCIUSRA

A berlini DIN[A]TOD lassan befejezi a következő nagylemezének a "Westwerk" -nek a munkálatait. Az új anyag hangzása ismét egy kapocs a régi és az új közt. A tervezett megjelenés: március/április.

www.myspace.com/dinatod
www.outofline.de




----------

DISZTIBÚTOROK, LEMEZKIADÓK KERESTETNEK: NITZER EBB

A NITZER EBB készen áll az új album megjelentetésére. Befejeztük a tárgyalásokat az új partnerekkel ... de mégy nyitottak vagyunk továbbiak bevonására ennél a kiadványnál. Keresünk más országból származó embereket, akik világszerte akarnak terjeszteni/terjeszkedni, és rendezkeznek amerikai vagy európai kiadói/terjesztői partnerkapcsolatokkal. Van egy új CD-nk, ami tartalmaz egy DVD-t is az utolsó világ körüli turnénkról.
Ez egy szokatlan formája annak, hogy a rajongókhoz beszélünk ... de vegyétek úgy, hogy ti is részei vagytok az EBB családnak, és talán néhányan közűletek rendelkeznek ötletekkel vagy kapcsolatokkal, amiket el tudtok nekünk küldeni. Ez egy új millenium és új üzletmodellek jelennek meg napról napra. Ha van bármilyen ötletetek, tudtok olyat aki érdeklődik, vagy egy kiadó, valós produkció, és művészettel foglalkozó szervezetek felé tudtok irányítani minket, vagy bármi más úton tudnátok segíteni, keressetek:

Please contact me ASAP by direct email at BrandXMgmt@aol.com.
Best,
Eric Griffin
Brand X Management

www.myspace.com/nitzerebbmusic





Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu