Rövidhírek 2009/7

- ELEGANT MACHINERY: legjobb szintipop lemez
- Új kiadványok még idén: PORTION CONTROL
- DEPECHE MODE: Wrong világpremier
- Új UBERBYTE lemez: DOS
- COVENANT lemezbeharangozó video, és
  számrészletek

ELEGANT MACHINERY: legjobb szintipop lemez

Az ELEGANT MACHINERY szintipopperei vehették át a múlt héten a svéd Manifest Award-on a legjobb "synth" albumnak járó díjat a "A Soft Exchange" lemezért. A további jelöltek, és lemezeik: THERMOSTATIC - "Humanizer", ZEIGEIST - "Jade Motel" és a MOONLIGHT COVE - "Orphans of the Storm"

 

 

Új kiadványok még idén: PORTION CONTROL

A texasi Sigsaly Transmissions kiadó fogja jegyezni a - RED FLAG, PORTION CONTROL leigazoltatása után - a francia EBM "művészek", a Void Kampf júniusban megjelenő "Séve`re Mais Juste" című lemezét is.

A brit hard elektro banda a PORTION CONTROL is új kiadvánnyal jelentkezik hamarosan. A "Witness" lemezen a régebbi számok mellé felkerül majd pár új track is. Ezt követően azonban egy teljsen új album megjelentetése is megvan célozva, aminek megjelenése ez év végén várható.


DEPECHE MODE: Wrong világpremier

Egy exkluzív TV premier keretein belül, a depeCHe MODE bemutatja új WRONG dalát, mely Sounds Of The Universe című új albumuk bemutatkozó kislemeze lesz. Mindezt az ECHO 2009 AWARDS műsorában, Berlinben.

Az Das Erste (ARD) német tévécsatorna élőben közvetíti majd az adást, február 21-én 20:15-től. Olyan további neves előadók is tiszteletüket teszik, mint Amy McDonals, Katy Perry és a U2. Jegyek még kaphatóak az eseményre. A legfrisebb információk alapján online közvetítés is elérhető lesz a műsor alkalmával.

Forrás: www.freestate.hu
http://www.daserste.de/echo2009/


Új UBERBYTE lemez: DOS

A sikeres debütáló lemez (SIC) után a brit UBERBYTE hamarosan új lemezzel jelentkezik. A "DOS" névre keresztelt lemez az amerikai Crunch Pod nál fog megjelenni márciusban.

www.uberbyte.net
www.crunchpod.com

 

 


COVENANT lemezbeharangozó video, és számrészletek

Elérhető a 2009-es új COVENANT lemezt a "Modern Ruin"-t beharangozó intro/trailer video. A vizuális elemek mellet megjelenő pár szó, és a zenei aláfestés már előrevetíti(?) a lemez hangulatát, amit a "atmospheric industrial/ambient" jelzők illetnek jelenleg. A www.covenant.de oldalon közzétett számrészletekben erősen érződik az új COVENANT tag Daniel Myer "kéznyoma".



01. Come
02. Beat The Noise
03. Broadway
04. Right Here, Right Now
05. The Night
06. Suicide Drone 73

Hozzászólások

2009 február 09. - 19:58  [1]
meklod
 
nos, igen, lassan itt a tavasz, itt a nyár, beindul a 'zeneipargyár' :)

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu