Depeche Mode - Wrong

A DEPECHE MODE április 6-án, a Mute gondozásában jelenteti meg első kislemez dalát, amely Wrong névre hallgat. Ez a dal harangozza be a várva-várt új stúdió albumot, Sounds Of The Universe címmel.
A dalt Martin Gore írta, a producer pedig Ben Hillier volt, akit a Blur, a Doves és az Elbow kapcsán ismerhetünk. Ben Hillier az új album, a Sounds Of The Universe producere, de az ő munkáját dicséri az előző stúdió album, a 2005-ös Playing The Angel is.

 

A Wrong szinte azonnal magával ragadja a hallgatót váratlanul szaggatott kezdő kiáltásával. Túláradó lüktető ütemek, sivító szintetizátor hangok, Dave felülkerekedő hangja Martin sötéten komikus visszhangja fölött, az életünkben elkövetett hibák, gaztetteink és rossz döntéseink tükrében. Egy csapásra hódító - a Wrong jövője garantált, mint a stadion koncertek himnusza. Ökölbe szorított és égnek emelt kezek bontakoznak ki előttünk. Mintha máris egy Depeche Mode klasszikus lenne.

Viszonylag korán kikristályosodott, hogy a Wrong-ot szeretnénk beharangozó kislemeznek. Alapvetően azért, mert elégé eltér attól, amit valaha kiadtunk. Nem igazán tudom egy zenei kategóriába sem besorolni, de azt hiszem leginkább rap hangulata van. Talán ez a legközelebb álló szám az R&B-hez, amit valaha alkottunk. - fejti ki Martin.

A kislemez két single CD formájában kerül a boltokba. Az egyik egy 2-számos kislemez, míg a másik néhány remix változattal dúsított maxi single. A hagyományos bakelit 7-inch tartalmazza az Oh Well című b-oldalas dalt, amely Martin és Dave közös szerzeménye.

A Wrong a következő formátumokban lesz elérhető:


Wrong // 7-inch Bong 40 (április 6.)
Wrong 3:13
Oh Well 5:59

Wrong // CD Bong 40 (április 6.)
Wrong 3:13
Oh Well - Black Light Odyssey Remix 5:04

Wrong // LCD Bong 40 (április 6.)
Wrong 3:13
Wrong - Trentemoller club remix 6:55
Wrong - Thin White Duke remix 7:41
Wrong - Magda's scallop funk mix 6:32
Wrong - D.I.M. vs Boys Noise remix 5:11

Wrong // RCD Bong 40 (február 23.)
Wrong 3:13
Wrong - a szám radio version 3:01

Wrong // Digital Downloads only (február 23.)
Wrong 3:13 Oh Well - Black Light Odyssey Dub
5:04 Wrong - Trentemoller remix / edit 5:43

A Wrong kislemez a Mute Records (EMI Music Hungary) gondozásában jelenik meg április 6-án, amelyet április 20-án követ a Sounds Of The Universe album. Az 1-számos digitális kislemez (Wrong - DDS) február 23-tól tölthető le.

A Sounds Of The Universe album megjelenését követően a Depeche Mode belevág a hatalmas Tour Of The Universe menetelésbe. A világ körüli turné május 6-án veszi kezdetét Luxemburgban. Május 30-án Londonban, az 02 Arénában lép fel a csapat, amely fellépés 1 óra leforgása alatt teltházas lett.

www.depechemode.com
www.depeche-mode.hu

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu