2010: Új Depeche Mode koncert DVD

A Depeche Mode 2010 elején akarja megjelentetni legújabb koncert DVD-jét. A hírt az együttes zenei kiadója az EMI is megerősítette.
A DVD/CD a zenekar jelenleg is éppen folyamatban lévő „Univerzum turnéján” készül (majd) és ez lesz a hatodik ’live videójuk’ (illetve az ötödik koncert DVD-jük). Egyéb részleteket nem árultak el arról, hogy hol készül majd a felvétel, melyik turnéállomáson.
A hír egy cseppet sem lepte meg a Depeche Mode hűséges rajongóit, hiszen a ’Songs Of Faith And Devotion’ nagylemez óta (kivéve az Ultra korszakot) minden egyes turnén készült koncert DVD. (folyt.)

Az egyetlen koncert videó, amelyet eddig még soha nem adtak ki DVD formátumban az a ’The World We Live In And Live Hamburg’ (1985) felvételei. Ez a hamburgi koncertfilm szinte a teljes 1984-es ’Some Great Reward’ turné dalait tartalmazza Clive Richardson rendezésében. Később Európában 1999-ben a kiadványt újra megjelentették VHS-en, míg Japánban lézer-lemezeken került a boltokba.

Azok, akik meg akarnak szerezni néhány korai koncertfelvételt, az eBay-en találnak egy ilyen ’bootleg’ szekciót pár igazán ritka gyöngyszemmel. Még több információ és részlet az új koncert DVD-vel kapcsolatosan hamarosan!!!

Hír: Side-Line
Fordítás, cikk: Freestate

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu