Apoptygma Berzerk in the US

Cikk a theapboffice.com -ról: "Miután közzé tettük, hogy Geir, Angel és Fredrik elmennek, hogy szünetet tartanak az APOP ügyeiben, rengetegen írtatok nekünk, azt kérdezve, ki csatlakozik Stephanhoz az USA turnén szeptemberben, tehát itt vannak a hírek, magától Stephantól:

„Büszkén jelenthetem be, hogy a fivérem, Jonas csatlakozik hozzám billentyűs hangszereken az amerikai turnéra. Az évek folyamán Jonas az APOP belső körének tagjává vált. Producerkedett, szervezett, remixelt és dalokat rögzített velem együtt minden APOP albumnál már a „Welcome to Earth” óta. Jonas tehát társszerző is volt az APOP-ban és ami a legfontosabb, az utóbbi években az ’énekes-edzőm’ is. Biztosan emlékszik mindenki a csodás akusztikus verziójára az "Until the end of the World" -nek, amely a HARMONIZER/UNICORN DVD-n szerepel, valamint a BLACK EP-n, és a német mozifilm, a „Lauf Um Dein Leben” filmzenéje is volt 2008-ban.” (folyt. a továbbra kattintva ...)

„Thomas Jakobsen aki Fredrik technikusa volt néhány APOP koncerten, eljön dobolni az amerikai turnéra. Thomas egy nagyszerű dobos, aki korábban (és még most is) játszott Norvégia néhány legérdekesebb és népszerű bandájában, például a BERMUDA TRIANGLE, a ZENSOR és a MORTIIS sorait is erősítette. Legutoljára Thomas Amerikában játszotta fel az SXSW dobtémáit Texasban, miután rögzítette a világot megrázó debütalbumot , a „Pheromones”-t Sylvia Massey RADIOSTAR stúdiójában, Oregonban, az ANIMAL ALPHA nevű eredeti bandájával.”

„Brandon Smith fog játszani gitáron a THE ANIX-ből. Akkor találkoztam Brandonnal, amikor a THE ANIX az APOP vendégbandájaként szerepelt a ROCKET SCIENCE európai turnéján. Amikor meghallottam a dalait, nagyon inspirálóan hatottak rám, ezért is hívtam meg őket az európai turnénkra. Miután láttam a THE ANIX-et élőben, el voltam varázsolva Brandon hangjától és gitárjátékától, ezért ő volt az első ember, aki eszembe jutott amikor gitárost kerestem szeptemberre. Dolgoztunk együtt néhány új THE ANIX dalon amég az Államokban voltam tavasszal, előkészítve a következő albumukat. Brandon producerkedett és dalokat írt néhány köztiszteletben álló, indusztris legendának, valamint nem idegenkedett ezek után színpadra lépni (és nem elhatárolódni tőlük) a MY CHEMICAL ROMANCE, a 30 SECONDS TO MARS, CHEVELLE zenekarokkal és még sok más bandával.”


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu