A Nitzer Ebb dupláz Budapesten!

Igen, a hír igaz, a januártól a Depeche Mode előzenekaraként is turnézó Nitzer Ebb egymás után kétszer is tiszteletét teszi nálunk, Budapesten!

Fellépők: Nitzer Ebb, derTANZ
DJs: Andone, Liquid
Belépő: 3500 HUF

update1 (e-mail cím változás!): Aki az alábbi címen feliratkozik, annak biztosítják a helyet/jegyet: program@mappaclub.com

update 2: A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a Mappa Clubba meghirdetett NE-koncert átkerült a kisteremből a nagyterembe! Az esetleges további jegyigényléseket a már ismert E-mail címre várják a szervezők!


Több zenei fórumon is olvasható volt, hogy az EBM-legenda hazai hívei szívesen megnéznének egy önálló Nitzer Ebb koncertet is, amire most lehetőségük is nyílik! Egy intimebb hangulatú, limitált vendégszámú helyszínen, a budapesti Mappa Club-ban (ex-Trafó) 2010. január 12-én este a Nitzer Ebb fergeteges hangulatú elektro-partyval várja a magyar Ebbheadeket!
A rajongók és a kritika által is lelkesen fogadott Industrial Complex Tour jelenleg a befejezéséhez közelít az Egyesült Államokban, hogy egy rövid pihenő után Európában folytatódjon a jövő év elején.
Az új album számai és a régi nagy Ebb-klasszikusok - melyekbe friss vért pumpáltak - egyaránt felcsendülnek a bulikon, és a koncert-beszámolók szerint, remek formában vannak a fiúk!
Kedvcsinálóként íme az Industrial Complex egyik legerősebb felvétele:
http://www.youtube.com/watch?v=KapaGv5-k24
És egy megunhatatlan örökzöld:
http://www.youtube.com/user/usaku#p/a/u/1/BrXPuPyRMbU


A CD exkluzív Tour Edition változata a koncerten is kapható lesz!

További részletek hamarosan!

© Janurik János

Hozzászólások

2010 január 13. - 17:57  [5]
Family_Man
 
Szeretném megköszönni szervezőtársa(i)m nevében is a machinemusic.hu lelkes, megbízható, profi munkáját, amit a koncert-promóció, és a rajongók naprakész tájékoztatása ügyében nyújtottak! Az együttes nagyon elégedetten távozott Budapestről. Elmondásuk szerint, ez volt eddigi legjobb koncertjük - az USA turnét is beleértve!
2010 január 04. - 19:27  [4]
Family_Man
 
Der Tanz: 2009 végén alakult formáció. Elektronikus alapokon nyugvó post-punk-dark-wave hibrid. Egyfajta zenei ‚informel‘, mely nem kíván lépést tartani irányzatokkal, végképp nem valamely műfaji követelmény szerint meghatározni önmagát. Zenei önkifejezés, mely három képzőművész közös gondolkodásának eredménye. MySpace: http://www.myspace.com/dertanz
2009 december 23. - 16:04  [3]
meklod
 
vki tud több infoval szolgálni velük kapcsolatban a myspace-es linkjükön kívűl? nekem kicsit Tilt!-es, persze ez egyáltalán nem baj
2009 december 22. - 21:50  [2]
AlanTheWild
 
Ez a derTANZ nem is rossz!!! Sőt!
2009 december 18. - 09:56  [1]
meklod
 
úgy látom, remekül fog indulni az újév

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu