Alan Wilder mixel a Nitzer Ebb-nek

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik a Nitzer Ebb "Industrial Complex" című visszatérő albumának német kiadású, dupla CD-s változata, melyre nem kisebb név készített remixet, mint az ex-Depeche Mode tag, Alan Wilder.
Alan korábban is dolgozott már együtt a fiúkkal, hiszen az 1991. júniusában megjelent "As Is" E.P.-jükön is közreműködött remixerként, a "Come Alive" című tracken.

Az 1991. őszén kiadott Nitzer Ebb albumon, az Ebbhead-en pedig, már producerként találkozhattunk Alan Wilder nevével. A jó barátság Alan Depeche Mode-ból való távozása után is megmaradt, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy Douglas McCarthy három Recoil tracken is tiszteletét tette vendég-vokalistaként.

A Nitzer Ebb legénysége néhány nap múlva Budapesten ad koncertet, és hamarosan Alan Wilder-rel kapcsolatban is a rajongók szívét megdobogtató hírekkel szolgálunk!

A Nitzer Ebb CD előrendelhető az alábbi címen: http://www.majorrecords.de/Webshop/

Hozzászólások

2010 január 05. - 23:51  [5]
AlanTheWild
 
Kapunk az arcunkba Recoil best of-ot (Selected) és koncerteket!!!!! YESSSSSS!!!! :)))))))
2010 január 05. - 14:53  [4]
meklod
 
'produced by Alan Wilder' ha az új albumon is ezt olvashatnánk...
2010 január 05. - 08:43  [3]
AlanTheWild
 
Igen, az tudom hogy milyen plusz cucc jár az AM-es verzióhoz, csak azért aggdok, hogy nehogy csak a német verzió tartalmazza a Wilder-féle remixet. De remélem remix-ügyileg azonos lesz a két kiadvány....
2010 január 05. - 07:04  [2]
Gunhead
 
Ami biztos külömbség hogy a belga verziohoz jár egy alfa-matrix-os válogatás is+egy polos verzio is van.A többi elvileg ugyan az.
2010 január 04. - 20:47  [1]
AlanTheWild
 
A belga 2 CD-s verzió és ezen német 2 CD-s verzió között van/lesz különbség? Nem nagyon találtam még konkrét listát a bónusz/remix track-ekre...

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu