Új Recoil album tavasszal

Alan Wilder, az egykori Depeche Mode tag új RECOIL album megjelenését jelentette be, melynek érkezése 2010 tavaszán várható. A "Selected" -re keresztelt album pontos megjelenési dátuma egyenlőre ismeretlen, a www.recoil.co.uk oldalon Alan április/májust jelölt meg.
A kiadvány klasszikus RECOIL számok gyűjteménye: „A kollekció személyes kedvenceimet tartalmazza, remasterelve és úgy válogatva, hogy egy teljesen egységes zenei élményt nyújtson.

Idáig a „Selected” két formátuma lett megerősítve, mint szimpla és dupla CD kiadvány. A dupla csomag második lemeze új remixeket és alternatív verziókat tartalmaz majd, melyeket szintén Alan válogatott és készített Paul Kendallal karöltve.

Az album népszerűsítése érdekében, izgatottan jelenthetjük be a Recoil Eseménysorozatot is, mely Európában és az Egyesült Államokban fog zajlani márciustól májusig. A dátumok is hamarosan nyilvánosságra kerülnek és az egyes állomások nyilvánosságra hozatala is érdekességeket tartogat.

Forrás:
http://www.freestate.hu
http://www.recoil.co.uk

Hozzászólások

2010 január 08. - 11:56  [2]
meklod
 
Paul Kendall...hmm, nálam ez a név még mindig jól hangzik
2010 január 06. - 21:23  [1]
AlanTheWild
 
Kötelező darab! A második CD-re (új verziók) vagyok természetesen kiváncsi, mivel minden más eredeti kiadványon már a birtokomban van. De a "best of" CD is érdekes lesz!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu