Nostromo 7: megjelent a Cinemind album

A NOSTROMO 7 zenéjét a kezdetek óta filmzenei hangulatba ágyazott, fojtott elektronikus hangzásvilág jellemzi, elbeszélésszerű szövegbeszéddel, énekkel és sok- sok zenei kísérletezéssel.

Ahogy múlt az idő úgy gazdagodott, színesedett zenei világ is. Külföldi alternatív zenei magazinokban és internetes rádiókban történő bemutatkozások sikere, a zenész szakma, valamint rajongók bátorítása arra ösztönözte a csapatot, hogy továbbra is megtartsák az autentikus hangzásvilágot és egy kompromisszumoktól mentes önálló albumot adjanak ki.

A júliusban megjelent bemutatkozó "Cinemind" című lemezen ismét a filmzenei hangzásvilágra helyeződik a hangsúly, amit a lehetőségekhez képest igyekeztek a végletekig feszíteni. A víziók most sem maradnak el, váratlan, de logikus zenei hangulatváltások jellemzik a cédén fellelhető tizenkét dalt. (tovább ...)

Ezúttal még több kísérletezéssel, dinamikával és közreműködők részvételével. A NOSTROMO 7 az albumon az eddig publikált szerzemények újrakevert verzióival, valamint új, még nem hallott dalokkal egy ötven perces belső mozi átélésére, meghallgatására invitálja a hallgatót.

 

 



NOSTROMO 7 Cinemind
Cinemind, the debut album of Nostromo 7.

Preview of 4 songs from the album:
1. melt away
2. longing 2: devil dance

 

Web: http://www.nostromo7.com

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu