Ministry news..

A Ministry igencsak mozgolódik utolsó "leheletével". Rendkívül nagy promóciózásba kezdtek a befejező album a The Last Sucker-nek.

MINSTRY - THE LAST SUCKER
END OF DAYS COUNTDOWN...?!




Reméljük, hogy a jelentős promóciót majd egy gigantikus turné fogja kisérni az album bemutatására szolgálva. A Ministry az évek során egyre több energiát fektetett a politikai szókimondásába - nyiltan vállalják nézeteiket - , a zenéjébe és a nyilvános szerepléseire. Albumai egyre keményebbek minden téren. Az Al Jourgensen köré sereglett zenészgárda biztosítja a profizmusukat és sikerüket. A legutóbbi nagysikerű albumuk a Rio Grande Blood világszerte nagy port kavart és hatalmas ovációval fogadta mind a közönség mind a kritikusok. Sokak szerint - köztünk én is így vagyok ezzel - nem született ennyire jól összerakott és ütős albuma a Ministry-nek (noha mindegyik album tökéletesen megállja a helyét) a ΚΕΦΑΛΗΞΘ vagyis a Psalm 69-os albumuk óta. Kár, hogy most mikor a Ministry ereje teljében van döntött úgy Uncle Al, hogy befejezi zenész pályafutását és "business man" lesz, vagyis saját kiadójával, a 13th Planet -el akar majd foglalkozni. Addig is fókuszáljunk a legújabb albumra a The Last Sucker-ra.



Jelenlegi fellálásuk:

Al Jourgensen
Tommy Victor
Paul Raven
Sin Quirin
John Bechdel
Burton C. Bell




Új design mindenütt, új honlapot terveznek az albumnak, megváltoztatták a külsejét a réginek és a myspace-nek is. Rövid videoszösszenetek és 13th Records-os promo video-k kerültek fel a Ministry által kreált Youtube channelre.

A myspace-re felkerültek az új számok, a The Last Sucker számai, bele lehet hallgatni. Előrendelések már élnek a 13th Planet Store-ban. Van CD pólóval vagy anélkül.



A Rio Grande Dub-ot is megrendelhetjük pólós változatban.



A Youtube -ra felkerült az újalbum utolsó két számának az End Of Days Countdown 1 és 2 néhány másodperces komikus képkockái.

Végezetül egy vicces fanvideo a Youtube-ról....

Myspace oldalaik:

MINISTRY



PISS ARMY




REVOLTING COCKS





13th PLANET RECORDS



PRONG


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu