Last Exit

Boltunkat, a Last Exitet négy éve azért nyitottuk, hogy a neofolk, a darkwave, a dark ambient, a goth, az industrial irányzatokat és a hozzájuk kapcsolódó estvérműfajokat támogassuk. Az eltelt időben sokszínű árukészletet sikerült biztosítanunk, több száz album közül válogathatnak a hozzánk látogató enekedvelők. A bolt igazi szenvedélyünk, és ez ad erőt ahhoz, hogy megküzdjünk a zeneipar ismert nehézségeivel, amellett, hogy rendes munka mellet látjuk el az üzlethez kapcsolódó eendőket.



Boltunkat, a Last Exitet négy éve azért nyitottuk, hogy a neofolk, a darkwave, a dark ambient, a goth, az industrial irányzatokat és a hozzájuk kapcsolódó estvérműfajokat támogassuk. Az eltelt időben sokszínű árukészletet sikerült biztosítanunk, több száz album közül válogathatnak a hozzánk látogató enekedvelők. A bolt igazi szenvedélyünk, és ez ad erőt ahhoz, hogy megküzdjünk a zeneipar ismert nehézségeivel, amellett, hogy rendes munka mellet látjuk el az üzlethez kapcsolódó eendőket


Nyitva tartásunk is ennek megfelelően alakul: szerda, csütörtök és péntek este vagyunk nyitva 18 és 20 óra között. Honlapunkon természetesen bármikor lehet böngészni és rendelni!

Honlapunk részletes leírást tartalmaz a nálunk kapható lbumokról, emellett kiemelt helye van magazinunknak, a Magnának is. Az oldalon hírek, koncert előzetesek, egyéb információk is találhatók.

Mindenkit szeretettel várunk &ndashakár személyesen, akár e-mailben keres meg minket!


Sütő Judit és Sütő Gábor


Last Exit
1081 Budapest
Légszesz u. 4.

Nyitva: szerda-csütörtök-péntek: 18-20 óráig.
Telefon: 06 20 484 31 21
E-mail:
Web: http://www.lastexit.hu

 

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu