Nine Inch Nails hírek, és tervek 2011-re

Trent Reznor január 8-án Jon Pareles újságíróval beszélgetett a 10. New York Times Arts & Leisure Weekend keretein belül, amely során számos bejelentést tett:
Az első és legfontosabb, hogy David Fincher felkérésére ismét ő és Atticus Ross készítik a rendező következő filmjének zenéjét. A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) az év végén lesz látható a mozikban.
Szintén remek hír, hogy újabb előrelépés van a Fragile Deluxe Edition ügyében, ugyanis Alan Moulder már az 5.1-es keverést végzi, így a kiadvány még idén a boltokba kerül.
HOW TO DESTROY ANGELS is lesz 2011-ben, már javában zajlanak a munkálatok az első, teljes hosszúságú lemezen, ami Reznor szerint sokkal kiforrottabb lesz, mint a debütáló EP.
Akik leginkább a koncerteket hiányolják, még várniuk kell egy keveset, de a főhős megsúgta, biztos, hogy egyszer folytatja majd, de a közel öt évnyi, majdnem folyamatos turnézás (2005-2009) nagyon kiégette, pihentetni kell a dolgot. ( ... folytatás )

A turnézással kapcsolatosan megjegyezte, utolsó turnéjuk (Wave Goodbye) záró akkordjaként megrendezett klubturnéjuk (Észak-Amerika, 2009. augusztus-szeptember) anyaga még idén megjelenik valamilyen formában, erről már kaptunk is két ízelítőt (Somewhat Damaged, Just Like You Imagined).
Kollektoroknak félig jó hír, hogy ha a felsorolt kiadványok után is maradna még elköltetni való pénzetek, a NINE INCH NAILS még tartozik az Interscope-nak egy besztof kiadvánnyal, így várhatóan még ebben az évben megjelenik a lemez.
A beszélgetés végén a közönségnek lehetősége nyílt kérdéseket feltenni Reznornak, így kiderült, hogy a Zack De La Rocha énekessel közösen létrehozott projekt valószínűleg soha nem jelenik meg, mert nem érezték elég jónak az anyagot, illetve ugyanezt felelte sokadjára is a TAPEWORM zenekarra vonatkozólag. Arra a kérdésre, hogy dolgozna-e újra Marilyn Mansonnal igennel felelt, ugyanis mindenre nyitott. Azért senki ne élje bele magát.

Ami a magánéletét illeti, pelenkázásban már szakértő, ugyanis tavaly ősszel megszületett a fia. Az örömteli hírt édesanyja január 2-ai halála árnyékolja be.

---

A cikk a nin.hu oldalról származik. (Nine Inch Nails The Hungarian Fansite)

Megjegyzés: A készülő film a tavaly vetített svéd krimi trilógia "A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo)" amerikai átdolgozása lesz.

 

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu