ÚJ Ministry és Revolting Cocks album

A megújult Revoltig Cocks bemutatkozó albuma 2006 valentin napján , az új Ministry album pedig 2006 áprilisában lát napvilágot az új kiadónál, a 13th Planet-nél.

Az industrial rock úttöroje Al Jourgensen megalapította a 13th Planet Records-ot, a Ministry és a Revolting Cocks új otthonát. Ez egy közös vállalkozás a Megaforce Records-szal az amerikai és kanadai piacokra, a Sony/RED terjesztésével. A Ministry mostanában kibocsátott 25 éves jubileumi gyujteménye, a Rantology, a Sanctuary Records-szal folytatott együttmuködés végét jelzi. Mr. Jourgensen és a Sanctuary útjai békésen elváltak. A Sanctuary-nál jegyzett Ministry albumok közé tartozik a Sphinctour, Animositisomina,  a kritikusan fogadott Houses of the Molé.

Jourgensen lényegében a legújabb törekvésével visszatér a gyökereihez. Al vezette a Chicagoi Waxtrax! kiadót a 80-as évek végén és a 90-es években, elosegítve olyan alter-ego vállalkozásokat mint a Revolting Cocks, Pailhead, 1000 Homo DJ's, Acid Horse, PTP, és Lard.

"Három év kihagyás után úgy gondoltam, ideje újra nyeregbe ülni és létrehozni egy független, önálló megnyilvánulási lehetoséget a Ministrynek és a többi projektnek. A 13th Planet Records-ot egy sikeres, termékeny és kreatív, muvész által irányított kiadóvá akarom fejleszteni." - magyarázza Jourgensen.

A 13th Planet az új  Revolting Cocks: Cocked and Loaded-jával debütál 2006, február 14-én. A producer Al Jourgensen, a CD-n közremuködo vendégmuvészek: Jello Biafra (Dead Kennedys), Gibby Haynes (Butt Hole Surfers), Rick Nielsen (Cheap Trick), Billy Gibbons (ZZ Top), Stevie Banch (Spyder Baby) and Phildo Owen (Skatenigs) and Robin Zander (Cheap Trick). A várt új Ministry album a Rio Grande Blood lesz a következo 2006 áprilisában. A producere szintén a Ministryt alapító Jourgensen, közremuködnek az albumban Tommy Victor (Prong) és Paul Raven (Killing Joke).

A Ministry és a Revolting Cocks 2006 májusában indul útnak a MasterBa Tour-ral - ami 60 állomásos - U.S.-en és Kanadán keresztül. A jegyárusítás már elkezdodött a május 6 és július 20 közötti idopontokra, az európai koncerteket most véglegesítik 2006 augusztusára és szeptemberére.

Forrás: www.ministrymusic.org

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu