DRAGONTAPE: a legjobb webvideó élmény iPaden

Your taste on mixtapes.” Már iPaden is.
A webvideóban utazó Dragontape startup LEGO-szerű építkezési lehetőséget hoz a webvideók világába. Videószerkesztőjük most készült el iPadre, így bárki másodpercek alatt indíthatja el saját webrádiós vagy webtévés csatornáját, valamint már olyan zenészek is dolgoznak benne, mint a Client, LeFtO, Davideck vagy Frohfroh.




 

Mi a Dragontape?

Miért tartjuk könyveinket, DVD-inket és CD-inket nyitott polcokon? Mert szeretjük megmutatni a barátainknak, hogy kik vagyunk. Vagy kik szeretnénk lenni. A videomegosztás is így működik: amikor megosztjuk a wall-unkon kedvenceinket, azzal azt mondjuk el másoknak, hogy mit szeretünk. Vagy mik szeretnénk lenni. És ha belegondolunk: több videóval mindez még jobban működik. Itt jön a képbe a Dragontape, ami építőkockaként YouTube és SoundCloud klipeket használ, mindezekből pedig egy válogatásszalagot állít össze. A kombinált lejátszó és szerkesztő már az iPaden is elérhető: limitált ideig még ingyenesen tölthető le az AppStore-ból.

Az iPad változat

Az iPades változat gyakorlatilag egy hordozható jukebox, csak videókkal. A webes változathoz hasonlóan lehet benne YouTube és SoundCloud anyagokat vágni, összeszerkeszteni, újrarendezni vagy remixelni. Az eredményként kapott mixtape egy gombnyomással osztható meg Facebookon, Twitteren vagy küldhető ki a Dragontape galériájába, ahol a közösség tagjai mutatják be egymásnak legjobb anyagaikat. Az elkészült anyagok használhatóak webrádió vagy webtévé gyanánt is, a rendszer egyediségét pedig biztosítja, hogy a tapeket emberek szelektálták személyes ízlés alapján, így sosem automatikus válogatásokat kapunk. A Dragontape mögött álló, egyre növekvő közösséggel a felhasználóknak minden lehetőségük megvan ahhoz, hogy adásszerkesztők legyenek és sokak szeressék (vagy éppen gyűlöljék) őket. Mindezt gyakorlatilag bárhonnan megtehetik, amíg tudnak a nethez csatlakozni.

Dragontape: hogyan használjam?

Gyűjtsd össze meghatározó gyermek- és tinédzserkori számaidat, ez időutazás. Válogasd össze a kedvenceidet, hogy hangulatot csinálhass valahol, ez a hordozható kedvcsináló. Mutasd be magad a referenciádból gyártott szalaggal, ez munkaeszköz. Szerkessz össze nyaralási videóidból család- vagy munkahelybarátra összevágott anyagokat, ez problémamegoldás. Vonósnégyes-Dragontape, állandó védőkör anyósok ellen. Fusd át a közkedvelt, új vagy a szerkesztőség által kiemelt anyagokat, ez trendkereső. Gyűjtsd össze a munkahelyen nem igazán megnézhető videókat, hogy majd otthon karosszékből, bor mellett, ez időkímélő. És van még ezer más felhasználási mód. Találd meg mind. Lehet, hogy adunk érte nyereményt.

Hol kínál többet a Dragontape a többi webvideós szolgáltatásnál?

●     A tartalmat (a webvideót és hanganyagot) emberek válogatják és állítják össze, nem algoritmusok, nem is ajánlórendszerek. Minden Dragontape emberi válogatás eredménye és emberi fogyasztásra alkalmas.

●     A Dragontape nem konvertál semmiből semmit - nincs konverzió, minden azonnal, valós időben történik.

●     Nincs fel-, se letöltés. A tape-ek készítése közben a Dragontape mindent az eredeti helyéről stream-el.

 

Hogy néz ki a Dragontape a gyakorlatban?

http://www.dragontape.com/v/3157002-damage_s_razor_coated_candies_07 (player link)

http://www.dragontape.com/v/2970005-best_of_demoscene_2010

http://www.dragontape.com/tape/3037012-dragontape_news_apr_12_the_gagarin_tape (editor link)

 

Kapcsolódó linkek:

http://dragontape.com

http://twitter.com/dragontape

http://facebook.com/dragontape

Bármilyen kérdés, érdeklődés és ajánlattevés esetén, kérjük, küldjön emailt a címre - leveleire a lehető leghamarabb válaszolunk.


 

 

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu