Martin Gore a COMPACT SPACE új számában

Nemrég Martin Gore még a MOTOR duóval kollaborált, azok ‘Man Made Machine’ című track-jén. A DEPECHE MODE “mastermind”-ja most a Christian Eigner, Daryl Bamonte és Florian Kraemmer nevével fémjelzett COMPACT SPACE egyik felvételén hallatja gitárjátékát.

A COMPACT SPACE nevű formációt a DEPECHE MODE egykori road-ja és gyerekkori jóbarátja, Daryl Bamonte hívta életre 2008-ban, Christian Eignerrel és Florian Kraemmerrel karöltve. A társulás első kislemeze ‘Push Push’ címen jelent meg 2009-ben, és az iTunes-on valamint az Amazonon tették elérhetővé a nagyközönség számára.

A COMPACT SPACE debütáló albuma - mely a humorosan misztikus ‘Nameless’ címet viseli - idén június 24-én lát majd napvilágot az Elsbeere Recordings-nál. Annak ‘The Unstoppable Collision’ elnevezésű track-jén pedig, nem kisebb név működik közre, mint Martin Gore a DEPECHE MODE-ból!

Bizonyára sokan emlékeztek még a ONETWO ‘Cloud Nine’ című nagyszerű felvételére 2007-ből, amin Martin gitározott, aki pár év elteltével most ismét megcsillantja egyedi gitárjátékát a COMPACT SPACE fent nevezett számában.

Kettejük együttműködésének végeredménye itt hallható:



Forrás: freestate.hu



Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu