Claus elmegy az Alfa Matrix-tól

Claus Larsen június harmadikán bejelentette az Alfa Matrix kiadótól való távozását. Az alábbiakban az indust.hu fordítása:
"Kedves barátaim, mindenki, akit érdekel… Ezúton tájékoztatlak titeket, hogy baráti viszonyban, de elhagyom az Alfa Matrix-ot – főképp személyes okokból és mert egy új fejezet kezdődik a LEÆTHER STRIP életében. Mint tudjátok, az Alfa Matrix hozott vissza a színtérre, mindig törődtek velem, nélkülük nem így történt volna – jó otthont adtak a LEÆTHER STRIP-nek és a KLUTÆ-nek 2005-től, biztosították a szabadságot megtalálni a hangom annyi év zenei távollét után. Nem is hiszem, hogy lenne ilyen kiadó, ami ennyi szabadságot adott volna nekem. Egyszerűen csak szeretném tiszta lappal folytatni. Fogalmam sincs, hol és hogyan lesz kiadva a következő LEÆTHER STRIP-anyag, de ahogy kitalálom, tudatni fogom. A visszamenő katalógus természetesen marad az Alfa Matrix alatt. Nagy köszönet mindenkinek ott. Az összes ottani zenekarnak is a sok remixes segítségért az évek során, sok sikert kívánok nektek zenében és magánéletben egyaránt! Új kezdet kell, hogy kreatív maradhassak. Üdvözlettel: LEÆTHER STRIP / KLUTÆ"

Az AlanTheWild által ma publikált LEÆTHER STRIP gyorsinterjú a távozás okaira és a LEÆTHER STRIP / KLUTÆ jövőjére vonatkozóan tartalmaz kérdéseket/válaszokat. Az írás itt olvasható.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu