Motor feat. Martin Gore: Man Made Machine

A francia Mr. No és az amerikai Bryan Black londoni születésű projektje, a Motor a magyar techno és elektro rajongóknak sem ismeretlen, hiszen a Depeche Mode 2009-es turnéján előzenekarként szerepelt a Puskás Ferenc Stadionban is, és remixeket is készített már Martin Gore-éknak.
Gore most közre is működik a duó 2011 végére ígért új albumán, olyan további neves vendégek mellett, mint Billie Ray Martin német énekesnő, a new wave legenda Gary Numan vagy a Nitzer Ebb-ből ismert Douglas McCarthy.

Martin Gore a 2003-as Counterfeit2 szólólemeze óta is jár külön utakon, vállal ilyen-olyan közreműködéseket más előadóknál: a hangját a Nouvelle Vague 2009-es Master And Servant feldolgozásában is hallhattuk a cuki Melanie Pain mögött, majd 2010-ben a Once You Say című Nitzer Ebb-számban vokálozott, de most minden korábbinál durvább hangnemet üt meg. A Man Made Machine című Motor-dal már május óta kering a neten, de a mai napon hirtelen felbukkant hozzá egy ipari zenékhez illő videoklip is, melyben a Depeche Mode ötvenéves dalszerzője csuklyás figuraként uralkodik egy nagyon sötét világban.

(a klipet több YouTube-linkről is idetettük, hátha valamelyik eltűnik)



 

összehasonlításként álljon itt Martin Gore egy 2003-as klipje, ahol a Stardust című 1975-ös David Essex-sláger feldolgozását énekli: 

 
A cikk teljes egészében a http://recorder.blog.hu oldalról származik.
 
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu