Cinema Cafe vs Impact Pulse

Április 1-én a szombathelyi Cinema Caféban tekintélyes mennyiségü ember gyült össze  hogy megtekintse a Nothing Nada-Impact Pulse fellépéseit.Minkét project részéröl ez volt az elsö koncert a helyi közönség elött. Az estét DJ Kraak ( Ipari Szakadár ) kezdte bemelegiteni DM és electo- industrial setjével. 23h felé aztán füstbe burkolozott a szinpad. A filmes intro alatt a füstböl elöbukkantak sorba a Nothing Nada tagok ( Cipree+Gunhead ) és gépeik mögé álltak. A srácok talpig feketében a felsöjükön a zenekar nevének egy-egy részével.

Az elsö szám ( Shortcut to dignity ) bevezetö része után szinpadra kerül az énekesnö Nada Orsi is fekete szerelésében. Kezdetét vette a végig feszes tempójú koncert. Kemény alapokon nyugvó future-pop sound, megspékelve Orsi csodálatos hangjával. A hazai közönség kezdetben feszülten figyelt. Majd a "Red Armageddon" alatt fokozatosan felengedett. Ezt a számot már egy ideje a helyi kereskedelmi rádioadók is játszák.
Utánna sorba jöttek a pörgös NN trackek. Sajnos a koncertet beárnyékolták a technikai problémák. Amik mind a két fellépést végig kisérték. Friss szerzemény is felbukkant a repertoárban ( One-two-three ). Amit elég kedvezöen fogadott a közönség. A Suffergotten-nel zárta a zenekar a végig jo hangulatu koncertet.

Majd következtek a szinpadi átszerelések. Ez alatt DJ Kraak állt ismét a lemezjátszok mögé.

Éjfél után nemsokkal ujra füst öntötte el a szinpadot. A kivetitön megjelent az Impact Pulse logoja. Majd felcsendült a Vadászat a Vörös Oktobere cimü filmböl vágott intro. A tagok elegánsan ing-nyakkendöben léptek a szinpadra. Az eddigi IP live-oktol eltéröen 1 élö dobost is felvonultatott a zenekar Kopcsándi Zoltán személyében. A live crew továbbá még Gunhead-böl illetve Der Feindböl ( keyboards+backing vocal ) tevödött össze, illetve természetesen Cipreeböl az énekesböl. A lendületes "Come"-al nyitottak. Aztán sorba következtek a [Pulse]ing Module's nagylemez számai. A kivetitön cyber-manga illetve természetfilmekböl kivágott jelenetek pörögtek. Füszerezve ürbeli és egyébb repülési képekkel. Majd Von Schwartzkopf lépett a stage-re. Aki közremüködött egy számban ( Stornger ) a lemezen mint énekes-szövegiró. Ezt a számot a közönség ütemes tapssal kisérte. Ezután következett a My world amit a cdn Linda Daemon ( Drugzone ) prezentált , és amit most Béres "Nada"Orsi adott elö, nem kevesebb sikerrel. A technika ördöge persze ezen a koncerten is képviseltette magát. Ami föleg az énekes Cipree-nek okozott bosszuságot, illetve a dobos idegeit borzolta. A band egy DM coverel ( Rush ) fejezte be a koncertet, minek a végére a közönség már teljesen tombolt.

írta: Grag Velvet.


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu