Headhunter Festival (2006.04.30. Bécs-Szene)

Kraak beszámolója a Headhunter fesztivál második napjáról:


A kis csapat Budapesten futott össze-5 fo- déli egy óra magasságában / a kezdo csapat Nyíregyházáról Hajdúböszörményen át futott neki a távnak!/ A határ után az éjjel nappali pénzváltót zárva találtuk és az eso is elkezdett szakadni. Pár üveg sör /citromgerezdekkel!/ és a tarpai H.P. társaságában kellemesen súlyos hangulatban érkeztünk meg a helyszínre, Bécsbe. Beengedésünkkel még semmi gond nem volt /mégiscsak du. öt óra volt/. Csatlakoztunk a már helyszínen tartozkodó 4 fos magyar brigádhoz. Kis csuszással a NURZERY? sulytó ipari csapására bólogatunk és mozgattuk a lábunkat / kellemesen jó volt - SUCIDE COMMANDO-s behatások érzodtek /.



Nem sokkal késobb már a MONOLITH kokemény tribal-industrial-jára sikerült leizzadni /akkor már az osztrákcsapatok is mozgásra kényszerültek jól láthatóan/. Saját csapatunk nagyon- sot talán túl-jól érezte magát, ezért a színpad és a hangtechnika átrendezésén fáradozott, természetesen csak azért, hogy a koncert még élvezetesebb legyen. Ezt a helyi rendezobrigád nem jó szemmel nézte eloször, másodszor, sot harmadszor sem.

A sorban SOMAN következet / disco-tech muzsikájával /, mi inkább tovább melegítettünk /szakadó esoben a fentebb már említett H.P.-vel/.

Nem véletlenül vártunk az INSECT-re / én több évet a valamikori magyarországi koncertjük óta – 1993-ban volt /, súlyos electronic body music csapta meg a fülünket ami igen gyorsan átterjedt az egész testünkre. A terem megtelt emberekkel és szinte mindenkit mozgásra kényszeríttet a két Belga / ex-KLINIK / tag. Megállás nélkül mozgásban tartottak minket. Az énekes a füsttengerbol néha reflektorokkal sokkolt minket, majd a Personal Jesus ipari átdolgozása és az élo dob-betétjétol már alig élve még pár szám és vége, o már csak négykézláb tudott távozni. Azé’ két ráadást még sikerült kiharcolni tolük. Úgyéreztem megérte.

Ezután viszont egy kis hidegzuhanyként érintett meg minket az IN STRICT CONFIDENCE koncert eloadása. Belassult tempó és nem mindig a legütosebb számok. Még a koncert felénél sem járhattunk mikorra a terem fele már kiürült. Pedig nem rossz a csapat / bár én a vizuált nagyon hiányoltam /, de most valami nem volt a helyén.

A koncertek után még pihenésképpen és levezetonek a „DJ-szetteket hallgattuk és bólogattunk jó néhány számra, aszt hajnalban hazaindult a maroknyi magyar csapat.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu