Mind.In.A.Box - What Used To Be

Igen, ez még mindíg a német Dependent kiadó kiadványa, de már biztos hogy ezekkel az utolsó kiadásokkal bezárják a kapukat.

Nekem ez egy csapás ... mert azzal a magas minőséggel amit Stefan Herwig kiadóján keresztül kaptunk, egyenlőre nincs még kiadó aki felvenné a versenyt.

Az osztrák MIAB ezen kiadványa most is nagyon ütős. Maga a What Used To Be, a gyönyörű Crossroads albumból lett kiemelve. A lemez első két helyén található számot (Short Storm és Long Storm) a MIAB tagok készítették, melyek mögött néhány hónapos munka áll, és amikkel bezsebelhetik az eufórikus hangulatú visszajelzéseket a klubbok közönségétől. (továbbra kattintva folytatás, és belehallgatás)


A számok magukban hordozzák a már megszokott MIAB stílust, ami egyeránt megállja a helyét a klubbokban, és az otthoni "fogyasztásban". A számok egyáltalán nem unalmasak, végig pörgősek, tele vannak fülbemászó future, és synth pop dallamokkal. A lemez kiegészül a címadó dal egy harmadik válotozatával is (Peter Rainman-tól) ami eléggé áltagosra sikeredett. Ezt kompenzálja egy B oldalas szám (One Day), ami egy az egyben követi a nagylemez hangzásvilágát.
A kislemez zenei minőségét tükrözi a DAC (DEUTSCHE ALTERNATIVE CHARTS) listán elért előkelő (No.1.) helyezés is.

Formátum: Limited CDS
Tracklista:

01. What Used To Be ( Short Storm ) 4.32
02. What Used To Be ( Long Storm ) 8.52
03. One Day ( Unreleased ) 4.22
04. What Used To Be ( Peter Rainmans Turning Point Mix ) 6.13

Kiadó: Dependent
Kiadás időpontja: 2007 12 14

Cikket írta: Marc Tater (chaindlk.com)

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu